Kapitola 72

2.1K 131 7
                                    

Maximusovo celé telo sa len napne, a celý proces odstránenia šiat z môjho tela ma hotový do pár sekúnd. Na nič nečaká keď ma zhodí do perín a perami konečne nájde moju hruď. Vzdychnem do vzduchu a telom mi prejde kŕč túžby. Zaborím prsty do obliečok. To okolo toho musí robiť toľkú drámy? Veď tu celá zhorím tou túžbou. Líca mi horia ako po horúčke. Maximus sa šibalsky usmeje keď uzrie nedočkavosť môjho tela, vášnivo ma pobozká a my splynieme v jedno telo ako muž a žena.

Opojné vlny rozkoše prechádzajú mojím telom ako pliaga. Moja hlava nedokáže prestať centralizovať všetkú pozornosť na Maximusa. Láska voči nemu je viac než len neopísateľná, a i keď sme dve mladé neskúsené Alfy, tak viem že náš vzťah je natoľko silný, až je nemožné ho prerušiť. Dychtivými bozkami ma odmieta čokoľvek nechať vysloviť, lapá moje vzdychy do tých svojich ako najväčší pokušiteľ.

Moje telo je celé horúce a krehké, a aj napriek prvotnej bolesti si to užíva a akceptuje to ako najviac prirodzenú vec na svete. Maximus sa vo mne hýbe ako prívalové vlny v pravidelných intervaloch, v podbrušku mi lieta celý hárem pestrofarebných motýľov a ja si pripadám ako v siedmom nebi.

Vlhkými perami prejde od brady ku prsiam necudnou cestičkou, veľkými dlaňami ma ohne v páse na horúcej pokožke. Dlaňami skrčím perinu pod sebou, keď sa mojím telom preleje kalich vášne. Zakloním hlavu a vzdychnem, oči mám privreté a som vedená Maximusom. Ten mi bozkáva každú časť môjho tela, jazykom prechádza po každom neobjavenom kúte mojich kriviek a hýbe sa vo mne s väčšou intenzitou.

Moje stony už nedokáže zamaskovať nič, a on si ich slastne užíva.

Keď sa rozhodne byť mierne drsnejším, vráti sa k mojím ústam a počas bozkov mi hryzie dychtivo peru. Neoplatí sa mi vrieskať, stony sa drú na povrch pomedzi zuby alebo ich vpíja on do seba. Jeho rýchle tempo ma vyvádza z miery, a moje telo sa následne ohne v príjemnom kŕči. Maximus spomalí a vráti sa naspäť k mojím prsiam ktoré bozkáva ako klenoty sveta.

Líca mám horúce, oči sú kypré šťastím. Dievčenská roztopašnosť sa derie na povrch v opojnom šťastí. Pár krát do mňa ešte narazí panvou, no do pár sekúnd nás oboch stiahne do deky v ktorej obidvaja prerývane dýchame.
,, Si blázon Maximus," vzdychnem mu do hrude a zasmejem sa. Celé telo sa mi trasie ako po ťažkej fyzickej práci.
,, Toto som chcel spraviť v prvý deň čo som ťa uzrel," povie hlbokým hlasom, a prstom mi krúži po jazvách na chrbte,
,, mala si šťastie že som sa dokázal ovládať."

,, Dúfam že v tom mieniš pokračovať," zasmejem sa potichu a pobozkám ho na horúce pery.

,, Neplánujem to, čo raz šelme dovolíš, už neodvoláš," povie s nádherným úsmevom a tentoraz sa po bozk natiahne on. ,, S takýmto prístupom, veľavážený pane, budem tehotná skôr než to bude ktokoľvek chcieť," zamrmlem mu do pier. ,, Máme tu celkom veľa komnát," usmeje sa mi do bozku, a vášnivo ho prehĺbi, ,, a pokiaľ sa naše deti nezmestia sem, ďalšie dáme do Baurínska."

,, Koľko krát ti mám ešte povedať že si blázon Maximus?" zasmejem sa.
,, Špeciálne tebe, to dovolím," zavrčí a uhryzne ma do ušného lalôčika. Zalapám po dychu, a dlaňami sa mu zapriem do jeho svalnatej hrude z ktorej som roztopená viac, než je potrebné. Moje telo síce nie je slabé, taktiež ho tvorí samí sval, no Maximus je úplne iná liga a jeho nahé telo ma privádza do šialenstva! Viem že to isté spôsobuje v jeho prípade moje telo, keby teraz vyleziem spod tej deky a uzrie ma nahú, tehotenstvu sa určite nevyhnem.

Ibaže spod deky vážne vychádzať nemusím. Môj snúbenec ma rafinovane prehodí na chrbát a ocitne sa nado mnou. Majetníckymi bozkami si berie každý môj výdych. Alfy síce majú veľkú výdrž v každej fyzickej zdatnosti, ale byť oplodnená touto horou svalov tridsať razy na deň mi zaručí tak vstupenku do materstva skôr, než budem chcieť.

Ibaže môjmu budúcemu manželovi nejde povedať nie, je pre mňa neodolateľný. Zasmejem sa nad jeho šibalstvom, a snažím sa vytiahnuť dohora. Arogantne si ma ale stiahne celkom drsným spôsobom naspäť. Chytí ma za členky a pritiahne si ma do predošlej pozície. ,, Mne neujdeš princezná," zapradie mi do ucha, a dôkladne mi zubami prejde po chrupavke. Telom mi prejde búrka zimomraviek, a v podbrušku sa mi napnú všetky hladké svaly.

To môjmu telu seriózne nestačilo prvé kolo?

,, Si strašne nenásytný," zavrčím. ,, Si vo väčšej kŕči než ja bella, túžiš po mne chamtivo..." šepká mi do ucha, a dlaňou mi hladí vnútro stehna. ,, Ja hovorím...och," vzdychnem keď ma pobozká tesne nad zradnou časťou môjho tela, ,, o tvojom apetíte," vzdychnem.

,, Dobieham čo som za ten týždeň premeškal láska," pobozká ma následne na ústa, a rukami prešiel snáď už každú krivku môjho tela.
,, Maximus," vzdychnem jeho meno keď do mňa opäť vnikne. Telom sa mi preženie spúšť. Ten muž je viac než len arogantný, jeho apetít ma nenechá sa ani len spamätať zo straty panenstva.

A on si to veľmi dobre uvedomuje. Vie že po ňom túžim, vie že som voči nemu bezbranná a prefíkane to zneužíva.

,, Ak po dnešku neskončím tehotná," zavrčím do jeho prirážania panvy o panvu, ,, tak už nikdy."

,, Prečo musíš do všetkého kecať," zavrčí a umlčí ma bozkom. A keď obaja naraz vyvrcholíme vo vrchole rozkoše, som unavená viac než po namáhavom boji. Sviece sa sfúknu, mesačný svit naplní našu komnatu a ja zaspávam nahá na Maximusovom tele vediac, že nikto ma nikdy nedostane od toho muža preč.  I keby ma mal svojou chuťou pre zvrhlosti zabiť.

Zodiac (SK)Onde as histórias ganham vida. Descobre agora