on bir

26 6 1
                                    

Kulaklığımı takmış müzik dinlediğim bankta yanıma bir kadın oturdu. Sapsarı saçları vardı ancak saçları bakımsızlıktan karman çormandı. aklımdan gidemeyen sen geldin yine aklıma. Burukça gülümsedim.

Kadın elindekileri bana uzattı, "Sana fal bakıverem mi be güzel kız?"

Omuz silkip kafa salladım. elinde iskambil destesi vardı. Onları karmak için birkaç farklı yöntem uyguladı, ters çevirdi ve bana uzattı. "Çek bakalım bir tane de ben sana ilk geçmişini anlatacağım."

Gözlerimi kısıp bir karta baktım, aklıma senle oynadığımız papaz kaçtı geldi. Ben senin elinden üçüncü kartı çeksem sen benden dördü çekiyordun. O yüzden şu an burda olsaydın düşündüğüm kartın yanındakini çekerdin. Bu yüzden de onu çektim.

Kupa 5.

Kadına uzattım. Kadın desteyi toplayıp cebine attı ve karta baktı. Kartı bana çevirdi "5 demek kötü. Bak burada da beş kalp var. Senin bir ilişkin olmuş, orada biri diğerinden daha fazla sevmiş. Az seven gidivermiş."

Cebinden tüm kartları çıkarmak yerine tek bir kart çıkardı. Hiç bakmamıştı, kartı bana uzattı. "Bunu senin için ben seçtim. Ney o?"

Maça 5.

"Maça." dedim, "Beş."

Kadın gözlerini sonuna kadar açtı ve fısıldadı, "Dün vazgeçtiğin şeyi bugün yapma." Bir sır vereyim mi? Yapmadan edemem. Bugün yapmam ama yarından emin değilim.

Kupa kızı sinek valesi.

missing loveWhere stories live. Discover now