Prima intalnire

186 4 2
                                    

Totul se intuneca in jur. Cei 5 nu stiau ce se intampla si erau inconstienti..dintr-o data in intunericul in care se aflau se vazu o linie ca un fel de crapatura la departare.

Ei se apropiara si un suflu puternic izbindu-i.

S-au trezit intr-o junga, un loc cu multa vegetatie... se ridicara uimiti si speriati in acelasi timp..in jurul lor se asternuse o ceata peste copacii care erau extraordinar de inalti..

- Ahh..piciorul meu!..spuse Gabe care se lovise la piciorul drept .

- Unde ne aflam?.. continuase Rachel confuza si uimita in acelasi timp..

Tocmai in acel moment pe deasupra lor treceau un card de pasari cu niste aripi de foc..ochi care sclipeau in ceata deasa , niste cozi imense de culoare rosiatica aprinsa scotand niste sunete asurzitoare care i-au speriat pe cei 5.

- Priviti acele pasari! spuse Laurent..- Sunt incredibile!

- Trebuie sa avem grija cu ele, sa nu le atragem atentia..haideti mai bine sa plecam sa cercetam acest loc..spuse Sylvian.

- Dar..piciorul meu..? a raspuns Gabe a carui durere era insuportabila.

- Haide, te ajut eu... ii zise Aly dupa ce i-a intins mana pentru a-l ridica de pe iarba uda si parca plina de cristale de gheata.

In timp ce incercau sa isi croiasca drum prin jungla deasa impanzita cu tot felul de insecte si sunete bizare care se auzeau din departare ajunsera la o cascada, dar nu o cascada ca toate celelalte, ci o cascada imensa pe care nu ti-ai putea-o imagina, cu o apa cristalina si limpede si liane de-a lungul ei.

- Este un peisaj incredibil! spuse Aly tinand-ul pe Gabe de brat pentru ca avea piciorul ranit,

- Hai sa mergem mai aproape..se pare ca nu este nimeni prin prejur! spuse Sylvian

Ceilalti tacura si il urmara incercand sa coboare dealul plin de liane si radacinile imensilor copaci care parca nu se mai terminau.

Dupa ce au coborat dealul pe care erau Sylvian a luat-o la fuga catre cascada iar ceilalti l-au urmat incercand sa tina pasul cu el.

Sylvian se apropie de apa..

- Increibil! apa aceasta este asa...de curata..ma pot vedea in reflexia ei!

Ceilalti incepura sa rada.

In timp ce Sylvian se holba la el insusi in sclipirea apei observase o umbra intunecata in apa care se apropia de el.

S-a ridicat in picioare si fix in acel moment din  apa a sarit un peste imens, de culoare albastru deschis, cu niste ochi care sclipeau si niste solzi cristalizati ca niste tepi.

Ei s-au speriat si s-au ridicat de langa lacul din jurul cascadei indepartandu-se de el.

- Nu cred ca ai vrea sa intri acolo! spuse Laurent cu un zambet pe fata.

In timp ce stateau umiti de ceea ce s-a intamplat nu au observat ca ceata care predomina totul s-a ridicat si a lasat sa se vada jungla.

Fix in acel moment din departare s-a auzit un zgomot foarte puternic si un card de pasari cu coama de foc zburand in directa opusa de cea de unde a venit zgomotul.

Atunci cei 5 copii s-au speriat si s-au ascuns sub scorbura mare a unui copac.

In timp ce asteptau zgomotul se auzea din ce in ce mai aproape,pamantul se zguduia.

Dintr-o data dintre copaci a iesit o creatura...

_______________

Salut:) , pentru a vedea ce se intampla cu cei 5 copii va rog sa va abonati pentru a fii la curent cu toate aventurile lor.

EroareaUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum