Happy Virus: oMg en kestä xDD

66 8 26
                                    

Kaikki kirjautuivat sisään

Rock: Binie ootko valmis?

MemeBin: Joo :3

Smol Leader: ???

Rock: Nii siis mä ja Binie mennään taas Fantagiolle harjotteleen

Smol Leader: Aa, aivan

MemeBin: Heippa, tullaan sit joskus illalla kotiin!

MemeBin ja Rock kirjautuivat ulos

Happy Virus: Mennään stalkkiin niitä

Evil Maknae: jOoOOoo

Smol Leader: Te ette mene minnek-

Happy Virus ja Evil Maknae
kirjautuivat ulos

Smol Leader: ....

Face Genius: Noni, kerrassaan loistavaa

Smol Leader: Tästä tuskin seuraa mitään hyvää...
12.36

Sanhan nk •

Seurasimme MJ'n kanssa Biniä ja Rockya Fantagiolle. Onnistuimme pujahtamaan heidän huomaamattaan ovista sisään, ja näin ollen tanssisaliin.

Bin hyung ja Rocky kävivät ensin vaihtamassa vaatteet, kun minä ja MJ kävimme vanhemman suunnitelman läpi. "Okei, eli ollaan mahollisimman hiljaa ja kurkitaan tosta raosta. Ne ei voi millään huomata meitä." MJ selitti. Nyökkäilin, ja kohta jo kuulimmekin pukkarin ovien aukenevan. Bin sekä Rocky tulivat sieltä kokomustissa ulos.

En kauhean usein sano tätä, mutta.. Myönnetään, hyungini ovat todella komeita. Varsinkin Rocky.

MJ pisti etusormensa huulilleen näyttääkseen, että meidän tuli olla todella hiljaa mikäli emme halunneet paljastua. Nyökkäsin. Samassa kuulin Bin hyungin puhuvan, "Rocky, katotko sen biisin jo valmiiks ni mä haen vielä meidän juomapullot." "Hoituu." Rocky sanoi ja Binie katosi pukkariin.

Tuijotin vain silmä kovana Rockya ja tämän jokaista pienintäkin liikettä ja elettä. En ole stalkkeri tai mikään ok?Pian Moonbin hyung tulikin jo takaisin. "Eiköhän aloiteta." tuo hymyili, ja Rocky hymyili takaisin. Binie kävi laskemassa juomapullot maahan ja meni omalle tanssipaikalleen. Rocky pisti biisin soimaan ja kipitti äkkiä omalle paikalleen, valmiusasentoon.

Seventeenin Fear oli biisinä.

He siis aikoivat tanssia 13 hengen tanssin duona.

OMGOMGOMGOMGOMGOMGOMG-
okei joo mun pitää rauhottua.

Tuijotin vain. Tanssi oli uskomatonta, josta todella näki kuinka lahjakkaita he olivat. Se oli lähes täydellistä. Täydellisyyttä hipovaa, sitä se oli. Bin hyung ja Rocky olivat todella taitavia tanssijoita, yhtiä parhaimpia Fantagiolla. Voimakaksikko, voisiko näin sanoa. Plus, he olivat todella läheisiä ja kuin veljiä toisilleen. Toivottavasti siis vain veljiä.

•Astro Chatroom•Where stories live. Discover now