Bölüm 14

1.2K 133 169
                                    

Jimin'in ağzından:

Jin hyungla her zaman ki gibi kenarda otrmuş hastalarımızı gözlemliyorduk. Yoongi'de yakında gideceği için son günlerini Taehyung ve Kookla geçiriyordu. Son zamanlarda fazla sabırsızdı buradan çıkacağı için açıkçası ben ondan bin kat daha fazla sabırsız ve heyecanlıydım.

Seul'den uzağa gitmeyi planlıyorduk. Artık sadece Yoongi'yle ilgilenebileceğim küçük bir şehre taşınmayı planlamıştık. Tabi bu planımı daha babama açıklayamamıştım. Yoongi'yle olan ilişkimi de bilmiyordu , burası onun hastanesi olduğu için istifa etmeme izin verir miydi ? ondan da emin değilim.

Kafama takmamaya çalışıyorum açıkçası , sevgilim iyileşmişti artık yanımdaydı elleri her daim ellerimdeydi , gerisi çok da önemli değildi açıkçası...

Yavaş yavaş Yoongi'ye söylemesem de yeni yaşamımız için hazırlıklar yapıyordum. Yeni evimize eşyalar satın alıyordum, sevgilime ait eşyalarla dolduruyordum evde ki boş depoyu.

Sevmediğini biliyorum ama birkaç çift kıyafeti almış olabilirim. Mesela çift pijaması , çift terliği , yan yana duran diş fırçaları, çift kupaları, çift ayakkabısı..

Şimdi düşündüm de bir tık abartmış olabilirim sevgilim , nolur kızma bana.. Sen bana kıyamazsın zaten biliyorum.

Biz bu kadar heyecanlıyken Jin hyungda anlayamadığım bir gerginlik vardı sanki bir şeyler biliyor ama bana anlatamıyor gibiydi. Bu beni ister istemez tedirgin etmişti.

- Jimin sana hiç ilk hastamdan bahsetmiş miydim?

-Hayır hyung , bahsetmedin hiç.

-Koridorun sonunda yatan bir hasta var hani bitkisel hayatta ki hasta.

-Evet hyung görmüştüm onu.

-İşte o benim ilk hastamdı , benim daha hastanede ilk yılımdı çok tecrübesizdim. Onu aldığım ilk zamanlarda bitkisel hayatta değildi çok enerjik bir amcaydı. Asıl olay bu değil ama Jimin bundan sonrasını sana anlatmam doğru mu bilmiyorum ama babanla ilgili gerçekleri bilmen gerek bence.

- Babam mı? Babamla ne ilgisi var ki?

- O amcanın bitkisel hayatta olma sebebi baban Jimin. Şöyle anlatıyım sana annen aslında babanla isteyerek evlenmemiş onun sevdiği başka bir adam varmış Jimin o kişi şuan içeride yatan amca. Neyse annen zorla babanla evlendirilmiş sen doğmadan önce o adamla kaçıp uzaklaşmayı bile düşünmüş ama baban buna izin vermemiş. Neyse uzun yıllar geçmiş sen doğmuşsun ama annen o adamı unutamamış baban da bunun gayet farkındaymış ve o adama karşı aşırı derecede kin beslemeye başlamış.Adam zaten annene olan aşkı yüzünden ayrılığa dayanamamış psikolojik olarak çökmüş. Özellikle ilerde annen vefat edince bu hastalığı daha da ilerlemiş. Hastaneye yatmış ama oradaki baş doktorun baban olduğunu bilmiyormuş. Nefret tarafı çok daha ağır basınca baban o adamın klinikte çok fazla sorun çıkardığına dair sahte raporlar yazmaya başlamış , diğer çalışan görevlilere de bunu yaptırmış. Raporda hastanın git gide tehlikeli bir hal aldığını hastaneye ,sağlık çalışanlarına sürekli zarar verdiği , bu durumun artık durdurulamaz bir hale geldiği ve hastanın hiçbir şekilde iyileşme belirtisi göstermediği yazıyordu.

- Na.. nasıl yani hyung böyle bir rapor tutulabilir mi? gerçekten.

-Jimin babanın ne kadar çevresi olduğunu bilmiyorsun her şeyi yapabilir çoğu doktor onun adamı zaten inan bana bunu yaparken hiç zorlanmıyor.

- Tanrım çok korkunç, bu olamaz..

- Daha sonra bu raporların üstüne adamı ameliyata aldı ailesi de zaten sorumluluğu hastaneye vermişti bu yüzden karışan olmadı. Beynin arka tarafından küçük bir delik açılır ve oradaki bazı hareketi, konuşmayı falan sağlayan sinirlere zarar verilir, hastanın hareket etmesi vs her şeyi son bulur. Hasta felç konumuna gelir sadece artık tek yapabildiği nefes alıp vermektir. Sonuç olarak sadece babanın nefreti yüzünden o hasta şuan sonsuz bir acı çekiyor, ölmesi bu durumundan daha iyi , konuşamıyor , hareket edemiyor sadece gözlerinden yaşlar akıyor, kurtarın beni dercesine insanlara bakıyor. Babanın ne kadar tehlikeli olduğunu bil istedim Jimin.

- Ben , ben şuan ne diyeceğimi bilemiyorum hyung.

- Benim asıl korktuğum olay Yoongi , Jimin.

Tanrım hayır , hayır daha mutluluğu yeni bulmuşken olmaz. Daha çok hayallerimiz var lütfen yolumuza taş koyma. Olmaz , olmaz dayanamam lütfen...

- Yoongi mi ? Yoongi'yle ne alakası var hyung?

-Baban ilk başta Yoongi'nin taburculuk belgelerini onaylamıştı ama şimdi fikrini değiştirdi. Onaylamıyor Jimin hatta Yoongi'yle ilgili tüm ceza belgelerini falan topluyor , sanki kafasında birşeyler planlıyor gibi. Aslında sizin ilişkinizi öğrenmiş. Hatırlıyor musun? Yoongi Namjoon'a mum getirmek için ceza almıştı , bir güvenlikçiyle dışarı çıkmak için yer değiştirmişti.

- Evet , hatırlıyorum tabi ki.

- İşte o olay yüzünden baban güvenlikçiyi işten atmış. Güvenlikçi de Yoongi yüzünden kovulduğu için sizi dışarıda görmüş ve fotoğraflarınızı çekmiş babana kanıtlı bir şekilde ilişkinizi sunmuş.

- Aman Tanrım! hyung napıcaz peki şimdi babam izin vermeyecek kesinlikle.

-Jimin ben Yoongi'nin ailesine ulaşmaya çalışıyorum ama babası fazla umursamaz hatta Yoongi'yi istemiyor.Sadece ailesi sorumluluk alıp belge imzalarsa Yoongi çıkabilir. Bende abisine ulaşmaya çalışıyorum kendisi adresini her şeyini değiştirmiş, bazı arkadaşlarımdan yardım istedim. Benden bir hafta zaman istediler , o zamana kadar adresine ulaşmış olurlar. Bende gidip onu ikna edip buraya getiricem.

-Tamam hyung , başka çaremiz yok ne olursa olsun Yoongi buradan çıkacak yoksa dayanamaz , dayanamayız.

-Senden bir isteğim var Jimin eğer olur da o gün gittiğim de dönemezsem abisini ikna edemezsem, o gün hazırlıklı ol sizin için bilet ayarladım , onu buradan bir şekilde çıkar , kaçın birlikte. Mutlu olmalısınız ne olursa olsun ben sorumluluk alırım ve babanın sizi bulmasını engellerim.

-Hyung! çok , çok teşekkür ederim...

Sımsıkı bir şekilde sarmalamıştı beni oracıkta. Gözlerim kahkahalarla kart oyunu oynayan Yoongi'ye takıldı...

Söz veriyorum sevgilim mutlu sonumuzu kendi ellerimle yazacağım....

Söz veriyorum sevgilim mutlu sonumuzu kendi ellerimle yazacağım

К сожалению, это изображение не соответствует нашим правилам. Чтобы продолжить публикацию, пожалуйста, удалите изображение или загрузите другое.

Bu arada ameliyatla ilgili yazdığım şeylerde yanlışlık olabilir sağlıkçıyım ama yapılan operasyonu tam hatırlayamıyorum ya da sinirler nerden geçiyor vs tam bilemiyorum orayı çok ciddiye almayın 😂

К сожалению, это изображение не соответствует нашим правилам. Чтобы продолжить публикацию, пожалуйста, удалите изображение или загрузите другое.

Bu arada ameliyatla ilgili yazdığım şeylerde yanlışlık olabilir sağlıkçıyım ama yapılan operasyonu tam hatırlayamıyorum ya da sinirler nerden geçiyor vs tam bilemiyorum orayı çok ciddiye almayın 😂

Sizi seviyorum, kocaman öpüldünüz 💞💋💋

One Step The Freedom || YoonminМесто, где живут истории. Откройте их для себя