[37]

11K 579 28
                                    

Medya: Bulut ve Deniz♥️
Olm bunları çok pis şiplemeye başladım.

"Ya güzelim ben ne diyorum sen ne diyorsun. Bugün sende bir haller var ama neyse..." dedikleriyle birlikte içimi bir korku sardı. Bulut'a karşı bir şeyler hissettiğimi kendim bile kabul edemezken onun öğrenmesini istemiyordum.

Onu kaybetmek istemiyordum.

"Bende mi bir haller var? Bende ne hali olsun canım? Saçmalıyorsun. Ben kim hal kim? Harbi ya hal kim?! Ya acaba pizza falan mı söylesek? Acıktım ben." dediğimde kendime içimden küfür ettim. Baya saçmalamıştım.

"Daha yeni büyük boy yedin. Nasıl hemen acıkıyorsun anlamıyorum ki." dedi içeri giderken. Büyük ihtimalle bir tane daha söyleyecekti. Neyse zaten korku midemi kazındırmıştı. Bir tane daha yiyebilirdim.

"Alo? Evet benim. İçeride. Niye istiyorsunuz? Peki hemen veriyorum." konuştuklarını dinlemek için eğildiğim koltuktan Bulut'un geri gelmesiyle birlikte yere düştüm. Ağzını 'seni istiyorlar' diye oynatınca kaşlarımı çattım. Kim beni niye istesin ki?

"Efendim?"

"Merhaba Deniz. Ben teyzen. Buraya gelecekmişsin. Hazırlandın mı diye sorayım dedim."

"İyi de sen bu numarayı nereden buldun ki?" dedim şüpheyle. Cidden niye beni aramayıp direk Bulut'u aramıştı?

"Annen verdi. Sana ulaşamazsam bu numarayı ararım diye. He bir kızın daha numarasını vermişti. Onu da aramıştım ama yanında olmadığını söyleyince bu numarayı aradım. Hem senin telefonun niye kapalı?" demesiyle aklıma telefonumun bende olmadığı gelmişti. Ama bunu öğrenmesi gerekmiyordu.

"Şarjı bitmişti. Neyse ne. Sen beni niye aramıştın? Ha hazır olup olmadığımı soruyordun. Bir dakika ne?! Neye hazırmışım ben?"

"Annen artık burada kalacağını ve yola bu akşam çıkacağını söylemişti. Haberin yok mu?"

"Hayır. Neyse teyze sen beni bekleme gelmeyeceğim ben." ve bir şey demesini beklemeden telefonu kapattım. Bulut dikkatlice yüzüme bakıyordu. Hafiften kaşları çatılmıştı.

"Nereye gidiyorsun?" dediğinde zorla gülümsedim. "Hiçbir yere gitmiyorum. Kurtulamadın benden." dedim ve yavaşça omzuna vurdum.

Artık dayanamayacağımı anlayıp ayağa kalktım ve banyoya doğru yürümeye başladım. "Senden kurtulmak isteyen kim güzelim!" diye bağırmıştı arkamdan.

Tam o an gözlerimden birer yaş düştü. Hem gülümsüyor hem ağlıyordum.

Bulut'un dediklerine gülümsüyor.
Annemin beni istememesine ağlıyordum.

Gülüşünde Durdum |textingHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin