Jin a Tae

6 1 0
                                    

Vážně jsem se právě domluvila na srazu s někým koho neznám?

____________________________

,,Hmm...pár dalších lidí...? " přemýšlela jsem jaké další lidi poznám. Holky nebo kluky...no nebudu si zatěžovat hlavu a půjdu si raději udělat snídani.

Šla jsem po schodech a přemýšlela jsem co si dám na snídani. ,,Sendviče... nebo cereálie...?" ptala jsem se sama sebe. Ano dělám z jídla velké haló, to kvůli Jinovi, bratrově Omeze. Jop můj brácha je na kluky, ale mě to nevadí...popravdě mi to přijde cute. Btw můj brácha se jmenuje Namjoon a mega mě předevšema chrání, je to fakt ten nejlepší brácha.

Jak jsem tak šla tak jsem zakopla o poslední schod. ,,Ale né-" zavřela jsem oči a čekala pád na tvrdou zem. Nic? Otevřela jsem oči a viděla Namjoona s úsměvem na tváři. ,,Kolikrát tě ještě mám zachraňovat?" usmál se. ,,To už je rutina Joonie. " postavila jsem se. ,,Ale dík." poškrábala jsem se za krkem. ,,Jin už ti udělal palačinky." mrknul na mě a vedl mě do kuchyně.

,,Bon appétit." řekl Jin a položil přede mě talíř s palačinkami politými čokoládou a jahodami. ,,Ó Jine, znáš mě dobře." usmála jsem se na něj perverzně. ,,Y/N!" udivil se Namjoon. ,,To je můj kluk..." ukázal své psí oči. ,,Namjoone ty žárlivče." usmál se Jin. No jak je tak vidím, tak asi půjdu do školy dřív...

Šla jsem se obléct a zbalit si věci (hygiena je samozřejmost). Podívala jsem se na mobil který mi ležel na posteli. ,,Ó jedna zpráva, kdo mi tak brzo ráno píše?" odemkla jsem svůj mobil a otevřela zprávu od...Taehyunga...

TaeTae

Čau, nezapoměň na sraz v šest. Doufám že se nelekneš s kým to půjdu ☺️

Knedlíček

Jop a neboj, už se těším 😜

TaeTae

Oukej tak hondně štěstí ve škole ✌️

Knedlíček

Tobě taky, máš úkol z matiky?

TaeTae

Shit

TaeTae

Umm...už musím 😅😅😅

Knedlíček

Oukej tak čau 😆

Zasmála jsem se pro sebe a dala si mobil do kapsy. Vzala jsem si batoh a šla se obléct a obout.

,,Už jdeš?" podíval se na mě Namjoon z druhé místnosti. ,,Jo chci být ve škole o trochu dřív." řekla jsem a otevřela dveře. ,,Tak čau!" zakřičela jsem. ,,Ahoj!" křikli na mě Namjoon s Jinem.

Ve škole

,,Čau Y/N!" křikla na mě Sungmin. Vedle ní šel ten její Beta. ,,O ahoj Sungmin." otočila jsem se na židli k nim. ,,Co děláš dneska odpoledne?" usmála se na mě Sungmin a natahovala moje tváře. ,,No musím se připravit..." dívala jsem se na ni. ,,Cože!? Na co?" nechápala Sungmin. ,,Do kina." řekla jsem. ,,S Namjoonem? A nemůžeš to odložit? Víš že jsem tvoje nejlepší kamarádka a chtěli jsme s Baehyunem někam s tebou jít." podívala se na mě smutně. ,,Nejdu s Namjoonem..." podívala jsem se na lavici. ,,Se Seokjinem?" podívala se divně. ,,Ne...s kamarádem..." řekla jsem potichu, protože do téhle doby byla Sungmin moje jedibá kamarádka.,,Ty a kamarád jo, hahaha jestli jdeš s Jinem tak to klidně řekni ne?" chytila záchvat smýchu. ,,Nesměj se, fakt jdu s kamarádem...potkala jsem ho po cestě domů." řekla jsem a Sungmin se přestala smát. ,,Ty jdeš do kina s někým koho neznáš!?" udivila se. ,,To nemůžeš, můžou tě unést nebo znásilnit." třásla se mnou. ,,Já vím...ale přijde mi milej..." řekla jsem. ,,Je to snad tvoje Alfa???" podívala se mi do očí z blízka. ,,J-já nevím..." váhala jsem. ,,Jak jako nevíš?" zeptala se ale do toho začalo zvonit.

Po škole

Rychle jsen seběhla schody a utíkala do šatny se rychle obléknout, abych nepotkala Sungmin. Vystřelila jsem ze školy a utíkala na bus, který mi málem ujel. ,,Fjůf..." oddychla jsem si, že jsem to stihla a nepotkala ji, ještě by se pořát vyptávala. Po chvýli jsem vystoupila z autobusu a šla domů. Odemkla jsem naše hlavní dveře a položila jsem na zem tašku. ,,Ty už jsi tu?" vykoukl na mě Namjoon z obýváku. ,,Jo, někam totiž jdu." řekla jsem a vyslékala jsem se. ,,Se Sungmin? Proč tu není? " ptal se. ,,Ne, s kamarádem." řekla jsem a na místě mi došlo že jsem to asi říkat neměla, protože Namjoon ví že já nemám žádné klučičí kamarády...teda do teď. ,,Počkat, počkat...ještě jednou!?" nechápal a vyšel z obýváku za mnou. ,,S kamarádem?" položil mi ruce na ramena a podíval se mi do očí.,,A-ano Joonie, znám ho od včera takže ty ho neznáš a-" skočil mi do řeči. ,,Cože!? Ty ho znáš ani ne jeden den!? Víš ci ti může udělat!?" začal mě poučovat.,,Hele já to nějak zvládnu...a je docela milej..." dívala jsem se na zem.,,Milej nemilej, máš s ním nějakou konverzaci nebo jeho facebook nebo něco?" třásl se mnou. ,,Má messenger takže asi i facebook..." řekla jsem a ukázala mu Taeho profil.,,Podívám se na něj. Kdy máte sraz?" zeptal se zatím co vyhledával Taehyunga na facebooku. ,,V šest..." čekala jsem na odpověď. Vyšlo z něj jenom nějaké hmm. ,,Oh?" zarazil se Namjoon a přiblížil si jednu fotku na Taeho profilu. ,,C-co?" podívala jsem se mu na mobil.

,,To je

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

,,To je...Jin?" divil se Namjoon. ,,Počkat cože?" nechápala jsem. ,,Jine!" křikl Namjoon a běžel za Jinem do obýváku. ,,P-počkej!" běžela jsem za ním. Přiběhla jsem do obýváku a viděla jsem jak Namjoon strká Jinovi do obličeje onu fotku. ,,Joonie takhle na to neuvidím..." snažil se oddálit od obrazovky, ale Namjoon mu ji pořát cpat co obličeje. ,,Ty ho znáš!? Kdo je to!?" vyptával se Namjoon. ,,Klid, jasně že ho znám, chodí na stejnou školu jako jsem chodil já. Víš na Busanskou, i ten kluk tady vedle něj tam chodí." vysvětloval. ,,A proč vás to vůbec zajímá?" nechápal. ,,No Y/N s ním prej někam půjde..." škrábal se za krkem Namjoon. ,,Jó, tak ti dva si budou rozumět." mrknul na mě Jin. ,,Že by vážně byl moje druhá polovička?" přemýšlela jsem.,,No a neříkal náhodou že tam půjdete ještě s někým?" zeptal se Jin. ,,No říkal že půjdou další dva." vymáčkla jsem ze sebe a přemýšlela jsem jak mi to psal. ,,Jó, tak to budou určitě Jungkook a Jimin." zasmál se. ,,Ti tři jsou nerozluční, Jungkook je ten vedle Taeho na tý fotce co jste mi ukazovali." smál se jako sluníčko na obloze (jako Hobi 💁‍♀️), ale my s bráchou vůbec nechápali čemu. ,,Takže...jim můžu věřit?" Namjoon změnil téma. ,,Jop jsou to kamarádi a Y/N si to určitě užije." usmál se na mě. ,,Díky Jinie." usmála jsem se a běžela do pokoje se nachystat.

Šla jsem si udělat make-up do koupelny, ale né nijak výrazný. Používám jen" foundation" jak tomu říkají anglicky. Je to docela srandovní haha.

Přeslékla jsem se, zbalila a mohla jsem vyjít. Rozloučila jsem se s Namjoonem a Jinem a šla jsem na místo srazu.

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Jan 19, 2020 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

You're My...Who? | JIMIN X Reader [CZ] Where stories live. Discover now