Bölüm 6

1.7K 90 63
                                    

/Türkiye'nin Gözünden/

Sabah sabah 6:30 alarmı ile uyandım. Pijamalarım ile alt kata indim. Azerbaycan kardeşim orada film izliyordu. '' Sabah sabah nasıl izliyorsun televizyon sen ya '' Azerbaycan kıkırdayarak ne izlediğini gösterdi. AMAN ALLAH'IM!? BU BİZİ Mİ ÇEKMİŞ! '' Azi!? Ne bu?! '' Azerbaycan tekrardan kıkırdayarak '' Abla ben sizi çektim '' dedi. ''Azi , kafamı attırma, neden bunu yaptın?! '' '' E , çünkü eğlenceliii '' dedi Azerbaycan. Ona cidden sinirliydim ancak sabah sabah onu çekecek durumda değildim.

Mutfağa geçtim ve kendime bir omlet yaptım. Kahvaltımı yaptıktan sonra aniden telefonuma bir mesaj düştü. 

*Rusya'dan

Ne istiyor gene bu. Sanırım geçen günki şu ' Randevu' olayına çakıldı. Yazıyor ki :

- Günaydın ballı çörek ;)

Gerçekten mi ,ballı çörek?! Bir kere randevu dedim diye hemen kendisini sevgilim sanıyor. Anlamıyorum.. Ona Geri cevap verdim :

- Günaydın koca kafa.

Eheheh , biliyorum biraz kabayım. Ama ne yapabilirim ki? Racona ters delikanlı kıza yakışmaz. Rusya'dan bir mesaj daha geldi :

- Buluşalım mı? <3

Tabiki de hayır diyeceğim ama... Aniden Azerbaycan telefonu elimden aldı '' KİM O KİM KİM RUSYA MI '' Oh! olamaz!  '' Azi! Ver onu bana geri! '' Azerbaycan , '' rusyadan .. buluşalım mı.. AHA TABİKİ DE EVET! '' Yazdı ki : 

- EVET EVET EVET <3 !

/Rusya'nın gözünden/

Benim küçük meleğim cidden çok heyecanlı! Tanrım ! Onu ilk kez öpebileceğim. Ama sanırım bunu eve saklayacağım. Elime bir votka aldım ve içmeye başladım. Yazdım ki :

- Gerçekten bu kadar istekli misin? ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Eminim ki öyledir! Sonuçta sevgilisinin yanında olacak! Bana cevap verdi :

- Evet ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Biliyordum! Beni cidden istiyor! Bunu ona vermekte bana düşüyor artık. Ayağa kaltım ve diğer votkayı açtım. Yudumlamaya başladım.O sıra Ukrayna '' Abi çok içmiyor musun sen gene? '' Tabiki de hayır içmiyordum! Votka benim hayatım. Diğer hayatım ise Türkiye! '' Ne diyon lan bok '' Ukrayna , '' Abi gene başlama ya , kızı kaçıracaksın kokunla! ''  Ona doğru yürüdüm be saçını savurdum '' Yaşın olmayan işlere karışma bok torbası '' Ukrayna , '' YA ABİ YA ! BEN SANA DEMEDİM DEME! ''  '' Ben biliyorum neyin ne olduğunu kapa şu ağızını '' dedim ve dışarıya çıktım.  Sevdiceğim oradaydı! İşte! 

Yanına daha çok yaklaştım ve elini öptüm '' Merhabalar matmazel~ '' Hafif kızarmıştı ama başka yöne bakıyordu. '' Dinle Rusya ben... '' O sıra İngiltere kolunu omzuma attı. '' Selamlar ! napıyorsunuz? '' Onu şuanda öldürebilirdim ancak karşımda meleğim duruyordu , bunu onun gözü önünde yapamazdım. Türkiye , '' Günaydın İngiltere , sadece konuşuyorduk '' dedi. '' He konuşuyok , şimdi siktir ol git'' İngiltere tek gözlüğünü silerken '' Türkiye , cidden Rusya'da ne buluyorsun da onu seviyorsun? '' Ne diyor lan bu piç! '' Sonuçta o sadece votkasını seven birisi , bilemezsin ki votkasıyla başka neler yapıyordur ''  '' İngiltere damarıma basma yoksa o votkayı senin götüne sokarım '' Türkiye , '' Hey hey sakin dostlar ne oluyor!? '' dedi. Biraz geri çekildim ve İngiltere'ye yumruğu bastım. Olay daha da büyüyor ve ülkeler etrafımıza toplanmaya başlıyordu...

- Gül Kokulu Tanrıçam - RUSKEY ❤️Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin