22. Shadow

486 41 9
                                    

Löntystelen vertavuotavana takaisin leiriimme jossa on ainoana valona keskellä palava nuotio. Vartiossa olevat uudet laumalaiseni huomaavat minut jolloin he meinaavat tulla luokseni, mutta murahdan heille sen merkiksi etten tarvitse apua. Haluan pitää mahdollisimman matalaa profiilia tästä asiasta. Menen vartioiden ohitse jotka kumartavat minulle ja päästävät minut leiriin. Suuntaan kohti telttaani ja livahdan nopeasti sisälle jotta kukaan ei huomaa minua.
Sisälle päästyäni muuntaudun takaisin haavoittuneeksi ihmiseksi ja huokaisen jo helpotuksesta että selvisin tänne kenenkään huomaamatta, lukuun ottamatta vartioita.
Olen ihan naatti koko päivästä.

Otan mekkoni vaivalloisesti pois päältäni näin ollen pelkillä alusvaatteillani

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Otan mekkoni vaivalloisesti pois päältäni näin ollen pelkillä alusvaatteillani. Istahdan sängyn reunalle ja avaan hiukseni jolloin pitkät kiharat hiukseni levittäytyvät joka suuntaan.
Suljen silmäni ja hengähdän syvään.
"Missä sä olit? Mitä sulle on käyny?" kuulen Colinin kysyvän jolloin hän koskee minua kylmillä käsillään kylkeeni. Säikähdän hieman sillä en ollenkaan tajunnut hänenkin olevan täällä. Mutta tottakai hän olisi täällä. Vilkaisen nopeasti pedissäni makaavaa huolestunutta kumppaniani.
" ai nii..."mutisen samalla kun katson kyljessäni olevia verisiä kynnen jälkiä sekä tunnustelen kaulassani olevia hampaan jättämiä haavoja.
" nii mitä?" Col kysyy uudestaan jolloin hän tarraa hellästi kädestäni.
" ei mitään ihmeellistä. Kävin yhteen kojootin kans. Pirullisia otuksia." valehtelen hänelle ja naurahdan hieman.

"mutta ei välitetä nyt siitä vaan sä saat keskittyä vain ja ainoastaan muhun

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

"mutta ei välitetä nyt siitä vaan sä saat keskittyä vain ja ainoastaan muhun." sanon Colinille ja menen hänen mahan päälle istumaan ja käännän hänen päänsä minua kohden. Katson Colinia tiukasti silmiin ja silitän hänen pörröisiä hiuksia. Suutelen häntä intohimoisesti samalla kun hivelen kädelläni hänen paljasta mahaa. Sormeni liukuu hänen lihaksikasta mahaa pitkin edes takaisin samalla kun hivuttaudun suutelemaan hänen kaulaa. Colinin kädet hivelevät selkääni ja treenattua vartaloani jonka jälkeen hän kääntää minut kovakouraisesti alleensa siten, että vaihdamme paikkoja.

Col on käsiensä varassa päälläni samalla kun hän ottaa leuastani kiinni ja painaa huulensa omilleni.
"kai sä tajuat et täällä on aika ohuet seinät ja kaikilla on supertarkka kuulo?" Col kysyy seksikkäästi hymyillen suudelmien välistä.
"shut up and take me." kuiskaan hänen korvaan samalla näykkäisten sitä pienesti.
"enemmän ku mielelläni." Colin tuhisee ja hautaa meidät peiton alle.
.
.

Bloody wolf Where stories live. Discover now