IV

512 27 8
                                    

Christmas special chapter
E dimineața de 16 decembrie, însă tot Parisul era acoperit de o tristețe debusolantă. Absența lui Ladybug din viața parizienilor croșeta o lipsă acută de nesiguranță, dat fiind că atacurile akuma au tot crescut în ultima perioadă, iar Chat Noir, Rena Rouge, Viperion și Carapace cu greu făceau față fără Talismanul Norocos si yoyoul purificator al Buburuzei!
-Chat! Care e următoarea mișcare? Întreabă Rena panicată de puterea infractorului. Dacă era Ladybug aici, până acum totul era rezolvat. De ce a dispărut? Spune fata cu părul în nuanțele focului.
Chat strânge din dinți și pumni știind adevărul, și se aruncă în luptă fără a-și gândi următoarea mișcare. -CATACLYSM!
Răufăcător văzând că Chat îl atacă, acesta încearcă să-i blocheze rebeliunea cu puterea pe care o posedă. La impactul Ghearei Feline cu Compactorul de Vise al persoanei Akumatizate, un nor mov învăluit în reflexii de aură verde se răspândește peste Paris și toți adorm, inclusiv răufăcătorii, dar și supereroii noștrii.

Visul lui Adrien:
Mă trezesc acasă. Totul era diferit, fiecare colțișor din cameră era decorat de crăciun însă ceva lipsea. Inelul meu, Plagg lipsea, la fel și cutia miraculosului. Marinette mă va omorî.
Cobor din camera mea în sufragerie unde văd ceva ireal. Un brad imens, împodobit în auriu și roșu, și pe tata cu o căciuliță de Moș Crăciun cum aranja cadourile alături de Nathalie și bodyguard.
-Waw! Asta e ceva neobișnuit. De când eram eu mic nu am mai avut un așa crăciun. Îmi spun în gând ștergându-mi lacrimile, dar nu reușesc să le opresc că o voce caldă, familiară și pierdută de mult în timp se aude din spatele meu.
-Deja te-ai trezit scumpul meu Adrien?
-M.....Mamă!? Lacrimile îmi invadau obrajii ca o cascadă. Nu le puteam opri. Îmi era așa dor de mama, însă, de la un timp nu am mai putut-o visa, iar dacă ăsta e un vis, nu vreau să mă trezesc, nu acum. Sar în brațele ei și aproape o dau jos. Emilie scapă tava cu fursecuri calde pe jos ca să-l prindă pe Adrien.
-Parcă ai fi un copil Adrein. Of scumpul meu.
-Draga mea Emilie! Ești bine? Spune Gabriel fugind spre cei doi. Adrien, ai grijă. Mamă ta abia s-a trezit din....
-Gabriel!
-Ammm.....din, din somn, Hehe! Tu ce faci așa de devreme treaz?
-Voi îmi ascundeți ceva?
- Nu. Nimic dragul meu!
- Dar cum de ești aici, mamă? T.....Tu erai moartă!
-Adrien?
-Cum poți spune așa ceva despre mama ta? Treci imediat în camera ta! Spune Gabriel cu o răceală și răutate ca în viața reală.

Visul lui Alya:
Eram la Mari în cameră, mă ajuta cu ultimele aranjamente la rochie. Urma să mă căsătoresc cu Nino in seara de crăciun.
-Arăți minunat Alya! Spune micuța mea cu părul de safir. Atunci am realizat că m-am desprins din poveste și am începutplâng la auzul vocii ei.
-MARINETTE! Sar la ea în brațe, în rochia pe care încă mi-o aranja de aproape cad cu Marinette pe podeaua rece a camerei ei. Scumpa mea Marinette! Zâmbesc și plâng știind ea era în spital, inconștientă.
-Ce te-a apucat?
-Ești aici, cu mine!
-Normal ca sunt aici. E o zi importantă pentru tine, te căsătorești și porți prima mea rochie oficială din marca Marinette Dupain.
-N....Nu e asta Marinette! Mă uit la ea, apoi la amândouă în oglindă și observ că miraculosul meu nu mai era. Marinette, mi-ai văzut lanțișorul meu cu coadă de vulpe ?
- Ce lănțișor? Nu ai purtat niciodată un astfel de lănțișor.
-Cum adică?
-De fapt, dacă stau să gândesc, Lila avea unu așa, dar nu tu, când zicea ea ceva de o moștenire de supereroi. De parcă ei ar exista. Ce amuzant.
- Ce vrei sa spui? Marinette? Vorbim aici de Ladybug.
-Cine?
-Chat Noir? Expresia ei facială arăta mirarea ei. Parcă nu avea habar despre ce vorbesc. Rena Rouge? Viperion? Carapace ? Hawk Moth?
- De Hawk Moth am auzit. E o specie de molie, dar în rest, despre ce vorbești.?
-Cum adică? Și unde sunt pozele cu Adrien?
-Cine e Adrien ?
-Adrien Agreste? Tipul cu par blond, fotomodel, prințul tău de pe cal alb?
-Te referi la Felix? Ce să caute poze cu Felix pe peretele meu? E un arogant și rău până în măduva oaselor. Iar mama lui, creatoarea de modă, e o scorpiei și jumătate. Auzi la tine, prințul pe cal alb. Iar atunci Marinette începe să râdă. Prințul meu pe cal alb e Luka. Și atunci îmi arată inelul de logodnă și vergheta. Ești pusă pe glume azi, Alya, cu viitoarea ta nașă.
Marinette e cu Luka? Adrien și supereroii nu există? Ce se petrece aici? Mă uit pe fereastră și văd că ninge. Era perioada Crăciunului, iar totul părea de poveste însă ireal.

Miraculos~𝔻𝕒𝕟𝕤 𝕕𝕖𝕦𝕩-𝕚𝕦𝕓𝕚𝕣𝕖 î𝕟 𝕡𝕒𝕥𝕣𝕦 𝕡𝕒ș𝕚Where stories live. Discover now