V

513 23 15
                                    

Crăciunul era spre sfârșite, iar familia mea dorea să petreacă ultimele zile din acest an în China, la rudele mamei pentru a prinde noul an chinezesc acolo, în inima tradiției. Sincer, îmi era dor să-mi vizitez verișoarele și mătușile. Da, doar mătușile, deoarece unchii mei au murit din diferite cauze. Ciudată familie, blestemată, nu alta. Oricum. Parisul l-am lăsat pe mâinile Alyiei și ale lui Nino și le-am înmânat fiecăruia câte un miraculos în plus în caz de este nevoie de ajutoare. Miraculoșii aleși au fost cel al șoarecelui și calul deoarece, dacă, se ajunge la o situație foarte gravă, să pot fii teleportată înapoi în Paris în cel mai scurt timp. Oricum.... Cât mama făcea bagajele, eu vorbeam cu Adrien. De la evenimentul de sub vâsc nu ne-am mai vazut, însă cred că am ajuns împreună. Cred.
E dimineață când telefonul îmi vibrează și pe ecran apare că am un nou mesaj de la blondul meu fermecător. (conținutul mesajelor in imagine ⤵️)

 (conținutul mesajelor in imagine ⤵️)

Oops! Această imagine nu respectă Ghidul de Conținut. Pentru a continua publicarea, te rugăm să înlături imaginea sau să încarci o altă imagine.

Las telefonul pe pat și merg la mama

Oops! Această imagine nu respectă Ghidul de Conținut. Pentru a continua publicarea, te rugăm să înlături imaginea sau să încarci o altă imagine.

Las telefonul pe pat și merg la mama.
-Marinette, i-ai spus lui Adrien că mergem în China anul acesta? Ce ar fii să-l inviți și pe el!?
-Nu e nevoie. Vreau să-i fac o surpriză.  Aparent și el merge tot în China. Cred că deja e în drum spre aeroport.
-Atunci să-ți împachetez și ceva mai frumos. Spune Sabine cu un zâmbet cu subânțeles pe față.
-Mamă! Nici nu am așa ceva. De unde ți-a venit ideea asta?
- Nu ai tu, asta nu înseamnă că nu ți-am luat eu.
-Ma! Exclamă Marinette complet roșie la față.
-Ai o vârstă Sweetheart. Plus, ești expusă la pericole mult mai mari în fiecare zi decât o noapte sau două petrecute cu noul tău iubit, bubulino.
-Bubulino! Stai! CE? Cum de....Ma!?
-Marinette! Nu sunt oarbă. Observ când camera ta e goală când tu abia ce ajungi acasă. Aud discuțiile din cameră ta legate despre Paris și Hawk Moth. Sunt mama ta, te recunosc și cu și fără mască. Dacă nu te recunosc eu, atunci cine?
-Mamă sper că nu ai spus nimănui. Nici măcar tatei.
- Nu. Plus, tatăl tău nici nu cred că știe ce culoare au ochii Bubutuzei.
-Ok. Atunci eu voi merge să...
-Patrulează pentru ultima oară în acest an în Paris. Alya și Carapace se vor descurca.
-Și de Alya știi?
-Voi fetelor sunteți prea previzibile. La băieți, identitățile sunt mult mai complexe.
-Ugh. Bine, am fugit! Te iubesc! Îi spune Marinette lui Sabine în timp ce o sărută pe obraz lăsându-și mama să împacheteze toate nebuniile de haine.
Fata fuge în cameră unde se transformă și pleacă în patrulă prin oraș unde totul părea liniștit, oamenii o salutau și în timp ce trăgea un ultim ochi la situația Parisului vede limuzina lui Adrien ce era în parcarea aeroportului.

Miraculos~𝔻𝕒𝕟𝕤 𝕕𝕖𝕦𝕩-𝕚𝕦𝕓𝕚𝕣𝕖 î𝕟 𝕡𝕒𝕥𝕣𝕦 𝕡𝕒ș𝕚Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum