Puterile mele ciudate

44 2 0
                                    

Am coborat jos pentru a lua micu dejun, dar parintii mei nu erau acolo. Pe masa era un bilet: "Scumpo, avem putina treaba azi. Vom ajunge acasa foarte tarziu. Ai grija de tine! Te pupam." 

Perfect, cand se intampla ceva ciudat cu mine, ei pleaca. Ok...M-am hotarat sa nu mai iau micul dejun pentru ca nu mai aveam pofta de mancare. Mi-am luat doar geanta si am iesit pe usa.

In fata scolii ma astepta Sarah, prietena mea cea mai buna. Am saluta-o prietenos, iar ea mi-a raspuns pe un ton lafel de prietenos. Dupa ce mi-a raspuns, s-a intamplat cel mai ciudat lucru din viata mea: ma uitam la ea, ea se uita la mine, nu isi misca buzele pentru a vorbi, dar eu am auzit  " Cum doamne se imbraca asa? Ofofof...fara mine nu se descurca" . In fine..poate era doar imaginatia mea. Am mers impreuna in clasa, acolo Carter statea singur in banca, cu nasul in telefonul sau. M-am gandit sa trec pe langa el fara sa fiu observata. Din nou, s-a intamplat acelasi lucru ciudat cand treceam pe langa el. Vedeam foarte clar ca nu spunea nimic, dar eu tot auzeam: " Poate daca nu ii zic nimic nici nu o sa ma observe."  Bun..dupa asta mi-am dat seama ca se intampla ceva ciudat rau de tot cu mine. Oare puteam citii gandurile oamenilor? Era entuziasmata. Acum voi putea insfarsit sa stiu ce gandeste lumea despre mine. 

Primele ore au fost cele mai tari! Stiam toate raspunsurile! Profesorii m-au si laudat pe deasupra (stiti...asta nu se intampla prea des..) 

Pe drumul catre casa am auzit un hot planuind sa fure geanta unei batrane. Pentru prima data in viata mi-am facut curaj si am urlat asta in tot autobuzul, iar hotul a fost prins.

Acasa, normal, mi-am pornit laptopul si am stat toata seara pe jocuri. Pe la 3 dimineata mi-am dat seama ca parintii mei nu mai veneau. Puteam simti ca s-a intamplat ceva rau. Nu stiu cum, dar simteam asta. Dintr-o data am auzit soneria de la usa. Am coborat in fuga crezand ca sunt ei, dar am avut o surpriza mare cand m-am uitat pe vizor. Era...

Viata prin mintea altcuivaWhere stories live. Discover now