Adevarul

39 2 1
                                    

Ab- Alyssa, parintii tai au disparut. 

A- Stai ce? E cumva o gluma proasta? E asta modul in care vreti sa ma pedepsiti pentru ca am iesit tarziu in oras?

Ab- Nu glumesc, Aly..e ceva serios. Am primit un apel de la politie. Au spus ca probabil tu vei fi urmatoarea asa ca ai grija...,iar in mintea ei: " Aly, te rog stai calma. O sa am grija de tine cum i-am promis mamei tale. Nu stiam ca se va intampla asa de repede..."  Asta m-a  pus pe ganduri. Ce sa se intample? Oare ei stiau ca eu pot citii ganduri? Ce se intampla aici? Eram confuza...

C- Aly, daca vrei stau eu cu tine pana se lamuresc lucrurile...

A- Multumesc Carter, dar sunt ok. Poti pleca acasa acum..

C- Ok Aly! Cum zici tu, dar sa stii ca ma poti suna oricand daca ai nevoie de ceva. Paa..

In noaptea aceea am dormit la Abagale. Imi era frica sa nu patesc si eu ceva. Nu aveam pofta de mancare desi nu mancasem de cateva ore bune. Chiar daca imi era somn, nu puteam sa adorm. Era prea speriata. Din cauza ca nu am pus geana pe geana toata noaptea, nu am mers a doua zi la scoala si am stat toata ziua in pat. Trebuia sa fac ceva! Uram sa stateam ca o lasa acolo si nu mergeam sa-mi rezolv singura problemele!!! Sunt o lasa...

Ab- Alyssa, cred ca sunt lucruri pe care mama ta nu ti le-a spus...si acum ca tot suntem aici ar fi momentul sa le aflii. 

A- Ce anume?

Ab- Sa incepem cu inceputul. Stim de puterile tale. Stim ca de ceva vreme poti citii ganduri. Si eu, si mama ta suntem la fel. Alt lucru important: nu sunt doar o prietena a mamei tale sunt chiar sora ei. Nu stim sigur unde se afla parintii tai, dar stim ca daca pleci de aici, probabil tu vei fi urmatoarea rapita pentru puterile tale. Stiu ca tu vrei sa ii salvezi pe parintii tai, dar inainte de asta ai nevoie de putin antrenament. Cititul gandurilor nu este singurul lucru pe care il poti  face. Cu putin antrenament vei reusi sa stapanesti toate puterile speciale pe care le ai tu.

Nu stiu de ce, dar nu eram deloc surprinsa de ce mi-a spus Abagale. 

A- Foarte bine! Cand incepem antrenamentul?

Ab- Nu te grabi...nu am spus tot. Nu doar tu ai puteri speciale. Carter are si el, Sarah la fel. Te vei antrena impeuna cu ei cu bunicul tau. Vom incepe maine. Vei fi plecata pentru ceva vreme undeva unde nici chiar cei care ti-au rapit parintii nu te pot gasi. Pana atunci, trebuie sa stai aici si sa nu iesi afara!

Eram pregatita. Nu suportam ca cineva sa ma bata. Eram foarte entuziasmata. Vroiam sa incep antrenamentul atunci, acolo, desi stiam ca nu se poate si ca va trebui sa astept pana in ziua urmatoare.

Restul zilei a trecut rapid, iar dimineata m-am trezit de-abia cand am auzit soneria usii sunand.

Viata prin mintea altcuivaWhere stories live. Discover now