▪■1. rész■▪

532 28 10
                                    

Jorvik.. a hely, ahol születtem, és még csak nem is emlékszem rá. Apukám elmondásai szerint nagyon szerettem itt élni régen.. mára inkább undorodom a helytől. Édesanyám itt vesztette életét a nyomorult szörnyetegek miatt, amiket úgy hívnak, lovak! Annyi fájdalmat okozott ez a hely. Na meg szenvedést. Most meg mit csinálok? Elutazom Jorvikra, hiszen ha valóra akarom váltani álmaim, akkor a világ egyik legjobb zene akadémiájára, a Star Akadémiára kell hajtanom. Mindig is szerettem volna az embereknek énekelni, hogy megértsenek.. és mindent megtettem azért, hogy eljussak ide. Egyedül a kompjegyet intézte el apukám. Ezt se hagyom rá többet. Elvégre a gyönyörű Jorvik City helyett egy koszos istalló melett gubbasztottam, próbálva elérni édesapám. Még csak térerő is csoda, ha van itt.. ez is masx 100 évente fodulhat elő.
Felpillantottam a telefonomból, amire feltűnt, hogy egy 50-es éveiben járó férfi indult meg felém. Eltettem a mobilomat, és mire ez megtörtént, az előbb említett személy bemutatkozott.
-Üdvözletem, hölgyem, a nevem Thomas Moorland, de csak Thomas - nyújtotta a kezét.
-Umm.. eh.. Lily.. Lily DarkOver vagyok.. New Yorkból.. - ráztunk kezet.
-Tudom, tudom. Apukáddal sokat beszéltünk.. én is szeretnék elmondani néhány infót.. de egyszerűbb lenne, ha betérnénk a házamba, persze a te beleegyezéseddel - vont kérdőre. Én egy igennel feleltem, mert teljes mértékben biztonságosnak tartom, ha elmegyek egy szigetre, amit amúgy utálok, és az első ember házába, akivel találkozok, bemegyek. Amíg ő kedves velem én is az leszek vele. (LisaPeterson4989 Kérésére XD)
Tehát megkezdtük utunkat az istallók felé. Nem volt nagyon sok időm megszemlélni a tájat, mert Thomassal elég sokat beszélgettünk, de rá-rápillantottam, és gyönyörű dombok és növényzet formálta az egész környezetet.
Lassan beértünk a kis házikóba, ami a lovardával volt összekötve. Szépen lassan helyet foglaltunk, és bele is kezdett.
-Nos, mint mondtam anyu.. vagyis apukád nagyon sokat mesélt rólad. Nagyon hasonlítasz anyukád régebbi énjére.. hidd el, nagyon sikeres volt a maga módján, te is az leszel. A tehetségét szerintem örökölted, a szépségét azt biztos. Azt szeretném, ha legalább megpróbálnál lovagolni. Hidd el, a világnak szüksége van rád, még ha ez hülyén is..~
-Nem! Nem, nem, nem és nem! Utálom a lovakat! Szörnyetegek! Soha az életbe közelébe nem megyek egy olyan állatnak! - vágtam Thomas mondandójába tiltakozóan.
-Mégis miért utálod a lovakat? - próbálta megérteni a beszélgető társát, tehát engem.
-Anyukám.. a lovak miatt.. - kezdtem bele, de most Thomas volt soron, hogy belevágjon.
-Figyelj.. anyukád nem a lovak miatt halt meg...

Heey! Itt is lennék az átírt változatával az első résznek, és szerintem sokkal jobb lett, mint az előző, remélem, ti is így vagytok vele!^^ Akinek viszont ez volt az első része, annak:

Éééés íme az első rész!^^ A történet nem feltétlen fog az eredeti játék szerint haladni, mert elég bonyulult lenne leírni több ezer küldetést, ráadásul elég sok ismétlődik (aki játszik a játékkal, az tudja, pl ott vannak a kovácsos felik) illetve mivel ha valaki sso-zik, az valamilyen szinten tudja a sztorit, úgy nem lenne érdekes olvasni. Másik dolog: néhány karakter személyiségét meg fogom változtatni. Példál ott van Loretta, akit a játékban ha lehetne 100x ölnék meg, annyira köcsög :D De itt most majd úgyis kiderül, hogy ki fogja átvenni ezt a szerepet. Köszönöm annak, aki végigolvasta, további szép napot kívánok!^^

Bilincs (Star Stable ff.) GEN1Where stories live. Discover now