Az elzárás

147 6 0
                                    

A lényt egy rejtett katonai bázisra vitték,ahol ennél még furcsább tárgyak, és élőlények vannak. A lényt bizonyos scp096-nak nevezték. Egy külön neki kialakított helyre vitték ami egy elég jól lezárt cella. A cella egy 5m•5m•5m kocka alakú szoba. Egy légmentesen záródó cella. Megfigyelni nem kamerával vagy hasonló elektronikus tárgyakkal kell. Ha még kamerán át is meglátja valaki az arcát akkor a lény dühös lesz és hatalmas erőre tesz szert. Ilyenkor bármit át tud törni. De általában csak is azt bántja aki az ő arcát látta. Emiatt a tulajdonsága miatt szégyenlős embernek, srácnak hívják. Nyomásérzékelőket és lézeres detektort használnak a szégyenlős srác helyben tartásához. Hetente ellenőrzik, hogy nehogy valahogy ki tudjon szökni. Míg meg volt gyengülve a lény addig elzárták ebbe a cellába. Minden jól is ment addig amíg fel nem kelt. A lényt sokkolók, és altató lövedékek segítségével akarták elzárni. A művelet közben 6-embert megtámadt. Felugrott és két embert a földhöz vágott. Az egyik ember fejébe harapott,majd ugyan ezt az embert el hajította. Elkezdték sokkolni és a lény hátrált,de ez nem tartott sokáig. A szégyenlős srác a kezével szúrta át az egyik ember gyomrát. Az egyik ember altató lövedéket adott be a lénynek ami meghátrált. Gyorsan oda ugrottak és a sokkolóval a cellájába terelték. Pár másodperc múlva el is aludt az altató hatására.

 Pár másodperc múlva el is aludt az altató hatására

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Végül két katona meghalt. Az egyiknek át harapta a koponyáját és még az agya is súlyosan megsérült. A másik embernek át lyukadt a gyomra és nem maradt épp csigolyája. A többi katona sérülését el tudták látni.

Az SCP épületbenWhere stories live. Discover now