🦋 11 - YILBAŞI ÖZEL • 1

486 28 53
                                    

Kylie;

Bu buz gibi havada uykumu bölüp Harry'nin evini süsleyecek olmak zoruma gidiyordu. Elimdeki süsleri yere bırakıp iki elimi yumruk yaparak kapıya vurmaya başladım. Aniden Justin kapıyı açınca az kalsın yumruklarım Justin'in suratını buluyordu. "Neden açmıyorsunuz mal mısınız"

Cevap vermeden sırıtarak salona geçti. Yerdeki poşetleri alıp arkasından ilerledim. Kocaman salonu ve bahçeyi süsleyecektik. Mutfakta Zayn, Shawn ve Hailey yemekleri yapacaktı ve büyük ihtimalle mutfak süslenmeyecekti. Taylor ve Harry üst katta Harry'nin odasında müzik seçip uzun bir çalma listesi hazırlayacaklardı. Sonra da hopörlör sistemini ayarlayıp bahçeye ve salona büyük hopörlörleri yerleştireceklerdi. Yarına kadar her birini yetiştirmek zorundaydık ve bu yüzden sabahın köründe burada buluşmuştuk.

Selena salonun ortasında oturmuş balon şişiriyordu. Justin aniden Selena'nın şişirmekte olduğu balona tekme atınca balon salonun dört bir yanında ses çıkararak uçmaya başladı. Selena da şaşkın gözlerle elinden uçup giden balona bakakalmıştı. Justin'in yanında süsleme işini yapmak çok zor olacaktı. Ondan kurtulmalıydım. "Hey Justin"

Yüzüme boş boş bakmaya başladı. "Ne"

"Diyorum ki sen ve Selena bahçeyi süsleseniz, önce arka bahçeyi sonra da ön bahçeyi süslersiniz. Ben tek başıma burayı hallederim"

Selena bunu bana yapma dercesine yüzüme baksa da Justin önce zevkle sırıtmış sonra da Selena'yı sırtına alıp bahçeye çıkmıştı. Arkalarından derin bir oh çekip kulaklığımı taktım. Artık huzurlu bir şekilde işimi yapabilirdim.

Zayn;

Shawn'la birlikte önümüzde duran sebzelere anlamsızca bakıyorduk. Gerçekten bu sebzelerle nasıl bir yemek yaratabilirdik. Tanrım bu imkansızdı. Hiçbir şey yapmadan sebzelere baktığımızı gören Hailey sinirle üstümüze doğru yürümeye başladı. İşte şimdi sıçtığımızı hissedebiliyordum. "Ben size bu sebzeleri yıkayıp minik minik doğrayın demedim mi tüysüz tavuklar"

Shawn dudağını büktü. "Ama Hailey ya yanlışlıkla parmaklarımı doğrarsam"

Hailey sinirle elini alnına yapıştırdı. "Ya sen salak mısın"

Shawn omuzlarını silkti. Hailey elindeki bıçağı ikimizin arasında sallayarak bize biraz daha yaklaştı. Korkudan ikimiz de duvara yapışmıştık. Elindeki bıçağı bi bana bi Shawn'a doğru götürüp getiriyordu. "Siz ikiniz... Daha önce hiç mi yemek yapmadınız"

Kafamızı aynı anda hayır anlamında salladık. Bir yandan da duvara iyice yapışmaya çalışıyorduk. "Bana bak Shawn, sen şu lanet sebzeleri yıkıyorsun sonra da Zayn'e veriyorsun"

Bıçağı aniden bana doğru çevirince sıçradım. "Bana bak Zayn, sen de Shawn'ın yıkadığı lanet sebzeleri minik minik doğruyorsun sonra da bana veriyorsun. Anladınız mı beni"

İkimiz de kafamızı aşağı yukarı doğru hızla sallayınca Hailey bizden yavaş yavaş uzaklaştı. Yüzümüze her an katilimiz olacakmış gibi bakmaya devam ediyordu ve bu bizi ürkütüyordu.

Hailey bıçağı tekrar eline alınca Shawn göt korkusundan ışık hızıyla önündeki sebzeleri yıkamaya başladı. Ben de Shawn'ın yıkayıp önüme koyduğu sebzeleri minik minik doğramaya çalışıyordum.

Harry;

Taylor'un önerdiği müzikleri ayıklayıp düzenlemeye çalışıyordum. Hepsinden azar azar çalıyordu ve çalarken kendisi de eşlik ediyordu. Bir an onun sesinin ne kadar da güzel olduğunu düşündüm. Benim ona baktığımı farkedince saçının bir tutamını kulağının arkasına sıkıştırdı. "Harry"

GANG BANG | groupchatWhere stories live. Discover now