Prima zi de scoala

76 6 20
                                    

*Trezor  pov*
Era dimineata, razele soarelui pătrund leneșe in camera. Ma ridic in șezut si ma uit la ceas, era ora 7:00 dimineata. Ma ridic usor din pat si ma duc sa imi fac rutina de dimineata. În 10 minute termin rutina imi fac geanta cu orele de azi si cobor in salon. Cand am ajuns in salonul casei mele o vad pe Lily.
- Neața Lily spun eu
- Neața Trezor spune ea
- Mergi la sa mâncăm? O intreb
- Da Trezor spune Lily
Mergem spre ieșirea din portret si ne îndreptăm spre Sala Mare.
- Cu cine avem orele de azi ? O intreb
- Cu Slytherini spune Lily
- Cu Slytherini? Spun inrosindu-ma
- Da spune ea care mai are putin si pufnește in ras
- Trezor de cine iti place de la Slytherini? Ma intreaba Lily
- Promiti sa nu spui ? O intreb eu
- Da spune ea
- Gin White ii raspund eu care cred că sunt foarte roșu
- E drăguță fata sper sa fiti împreună spune Lily si imi face cu ochiul
Ajung cu Lily in Sala Mare si ne așezăm. Eu ma tot uit la fata asta, dar vreau sa o invit sa iesim. Încep să mănânc si atunci intra James, Remus Sirius si Peter pe usa. Mănâncă repede si mergem la prima oră. Avem prima oră Potiuni. Mergem spre clasa si ce sa vezi toate locurile sunt ocupate doar un loc este liber. O nu, singurul loc liber este langa Gin. Ma duc la ea cu tupeu.
- Buna Gin spun eu
- Buna Trezor spune ea
- Pot sa stau aici ? O intreb
-  Da sigur spune ea
Trec repede orele cum am avut norocul sa stau la toate orele langa fata care o iubesc. Acum sunt in Marea Sala pregătesc cu băieți o farsă pentru doamna Noris.  Ne-a venit noua o idee si iesim din Mare Sală. Eu ma întorc sa imi iau geanta si cand ies o vad pe Gin ca se sărută cu James. O nu, se poate fratele meu si Gin împreună. Nu se poate asa ceva.  Ies din Sala Mare si ma prefac ca nu am vazut nimic si il iau pe James sa ii facem o farsă doamnei Noris. Era ora 14:00 am luat niste lipici verde si niste hrană de pisica. Am întins lipiciul verde peste tot si am pus hrana pentru doamna Noris in mijloc. Nu a durat mult ca a aparut Finch si doamna Noris. Cand au ajuns s-au lipit amândoi. Noi eram afara radeam de nu puteam sa ne oprim. Situația se schimbă cand apare Gin. Eu ma ridic si plec de acolo. Nu puteam sta sa vad cum James se sărută cu fata pe care o plac. Remus si Sirius s-au prins ca e ceva ciudat cu mine. Ajung in castel si ii vad pe Severus cu Lucius ca se ia de Peter.
- Snape  strig eu si ma îndrept cu bagheta ridicata
- Potter spune Malfoi si se pune in fata lui Severus
- Malfoi date din calea mea ca alfel spun eu
- Ca alfel ce Potter? Intreaba el
- Expeliome strig si Lucius ramane fara bagheta
- Dami o inapoi Potter strigă Lucius
- Ok spun eu si o arunc
Lucius fuge după  bagheta sa.
- Snape lasal in pace iti mai zic odată spun de data asta nervos
- Ca de nu ce Potter? Intreaba el
- Stupefy spun si Snape zboară
- Mersi Trezor spune Peter
- Cu place acum dute la ceilalti sunt afara spun eu
După ce l-am salvat pe Peter ma duc in camera mea sa mai învăț la apărare contra magiei negre ca sa fiu cel mai bun sa ii demonstrez lui Gin ca sunt foarte bun la materia asta. Ma duc in camera iau cartea de apărare contra magiei negre si ma trântesc în pat. Citesc cat citesc si ma ia somnul. Sunt intr-o camera ciudata si aud  incantatia Expecto Patronus. Ma trezesc si vad ca e ora 17:00. Ma trezesc ma pun repede sa imi fac geanta si sa imi fac temele pe  ni le-au dat azi. Se face ora 18:00 si cobor la masa . În drum spre Sala Mare ma gandesc al încântația aia. Cum ar fi sa reusesc sa o fac.  Ajung in Sala Mare si ma  duc la mine la masa. Ma pun sa mănânc repede . După ce termin ies repede din Sala Mare si ma duc la biblioteca sa vad cum trebuie facuta. Ajung la biblioteca si ma pun sa caut. Caut de o oră si pana la urma am gasit. Imi trebuie o amintire foarte frumoasa ca sa iasa Patronusul. Ma duc pun cartea la loc si fug afara sa incerc. Ma uit la ceas este ora 20:00 . Ajung afara  si zic sa incerc vraja.
Ma gandesc al momentul cand am dat peste Gin in tren
- Expecto Patronus strig eu si din bagheta mea iese un leu. Deci nu cred chiar am reusit sa fac cea mai puternică vraja. Am mai incercat vraja pana la 21:30. Trebuie să mă duc acum in camera Griffindorilor. O iau la fuga pana la portret zic parola si intru. Cand intru il vad pe frate miu cu ceilalti care se uita la foc. Bun nu m-au văzut ma duc repede in camera mea. Intru in bae sa imi fac rutina. După 10 minute ies din bae ma îmbrac in pijamalele mele cu emblema Griffindore si mai imi verific odată geanta. Am toate cărțile in geanta. Ma bag in pat gandindu-ma la vraja reușită astazi si adorm într-un final. Macar ceva bine mi-a reusit azi.

Jily- love undescribedUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum