Gin a trecut de partea lui Voldemort

19 3 2
                                    

*Trezor pov *
Este sâmbătă si ma tot gandesc la cum sa o eliberez pe Gin. Trebuie să fac ceva, dar nu stiu ce trebuie sa fac.  Ii aud pe uni ca strigă după ajutor si fug acolo. Cand ajung acolo raman cu gura căscată.
- Ce se intampla aici? Am întrebat
- A fost Gin White spun un băiat de la Slytherin. Nu se poate Gin sa isi atace propria casă e prea grav. Ia sa vad unde care e următoarea țintă. Intru in mintea ei si vad ca ultima e Griffindor. Am o idee, acum incepe lupta adevarata
Ma du  repede in camera comună a Griffindorilor.  Ma uit la ceas este ora 14:00.
- Toată lumea atenție la mine strig eu
- Spune Trezor spun toți
Încep să le explic si dupa ce termin au ieșit toți din camera comună
Bun planul merge cum am gândit. O astept pe Gin acum.  După 10 minute apare si Gin.
- Sa distrug casa Griffindorilor spune Gin râzând malefic
- Peste cadavrul meu strig eu fiind transformat
- Sa te vad acum Gin spun eu
- Haide Trezor spune ea
Începem să ne luptăm. Ne dăm unul altuia cele mai grele vrăji.  Cu o vraja am aruncat o afara si am sărit după ea. Am aterizat in curtea scoli si am inceput cu blestemele iar.
- Predate Gin ca nu esti rea, esti o fata bună spun eu încercând să o trezesc
- Nu Trezor numai sunt ce eram Voldemort mi-a dat puterea de a lupta cu tot ce am spune Gin
- Atunci trebuie sa te distrug spun cu lacrimi în ochi
- Sa te vad durule spune Gin
Ma fac invizibil si ma transform stiu ca puterea cea nouă o pot activa daca o ating, deci asta trebuie sa fac. Ma duc in spatele ei si o iau in brate si activez puterea. O vad pe Gin cum cade din picioare aproapr moartă. 
- Am reusit strig eu
- Da Trezor spune James
- Ce i-ai făcut lui Gin? Ma intreaba el
- Puterea mea noua absoarbe orice gen  de putere si o transforma intr-o energie pe care o pot folosi spun eu mândru de mine.
- Haideți la masa ca este 18:00 spune Lily
- Haideți spun eu
Mergem in Sala Mare si ne așezăm la locurile noastre. Mâncăm repede si mergem in camera comună unde urmează să ne facem temele si sa planifică farsele pentru a doua zi. Am ajuns in camera comună și încep cu temele. După 3 ore am terminat si noi temele. Am mai stat si am planificat farsele pentru a doua zi si țintele. Ma uit la ceas era ora 22:00 .
Ma duc sus in camera si ma dezbrac de hainele cu care am fost îmbrăcat azi. Ma duc la bae sa imi fac rutina. După 10 minute ies din bae si ma îmbrac in pijamalele mele cu simbolul Griffindor. Imi pun capul pe perna si ma gandesc cum fac sa o aduc pe Gin inapoi. În timp ce ma gândeam adorm instant visând la momentele frumoase cu Gin

Jily- love undescribedWhere stories live. Discover now