sieben

486 37 7
                                    

...

...

...

...

...

...

AHHH

AHHHHHHH

AHHHHHHHHHH

AGHHHHHHHHHHHHH

AGGGGGGGGGGGGHHHHHHHHHHHH

MNĚ TAM ZŮSTAL CUCÁK!?

NO TY SI DĚLÁ SRANDU?

JÁ HO ZABIJU. ZABIJU. ZABIJU. HNED JAK HO UVIDÍM BUDE PO NĚM.

HA TO SI VYKOPAL HROB CHLAPEČEK.

PROČ JSEM JÁ BLBÁ HO U SEBE NECHALA SPÁT DEN PŘED PLESEM.

A JÁ MAM JEŠTĚ K TOMU ŠPATNÝ ŠATY. TO MĚ-


Hned jak tě na plese uvidím. Jsi mrtvý💀

Fuj
Udělal jsem něco?


Zabiju tě tak moc strašně, že ten tvůj ass Hyunjin bude muset nosit tvoje ostatky💀


Zabít💀
Ok...............?
Nemám tušení co se stalo? But ok?


💀💀


Zabít

•~•

Zatímco jsem si dávala make-up a snažila se nějak zamaskovat tu strašnou věc, co mám na líční kosti, na mě zavolala mamka, že mám přijít za nimi dolů. No to je skvělý. Hodila jsem na sebe svetr a doufala, že mi po té na tom krku něco zůstane.

,,Co je mami?"Zeptám se ji a sednu si naproti ní na křeslo. Vedle ní sedí táta, takže to neznamená nic jinýho než to, že to bude něco důležitého. Kázání hello. Provinile jsem se na ně podívala. Ať je to cokoliv je mi to líto. Jen ať mi nezakážou ten ples.

,,Tak co to Německo? Máš nějaké informace?" Řekla a s úsměvem se podívala se na tátu, který jen přitakal. A sakra. Nervózně se zasměju. ,,Haha, no víte..." Začnu a poškrábu se po hlavě. ,,No?"Řekne táta a netrpělivě si začne tleskat. Přestane až po tom, co se na něj máma hrozivě podívá. I ON Z NÍ MÁ STRACH. ,,No jak začít..." Nadechnu se a navážu s ní oční kontkat.

,,Nechci tam už jét." Řeknu rychle a podívám se na své nožky. Byly vždy tak hezké? Haha. Co.

,,Cože? Najednou potom, co jsi tady prosila o to ať tam můžeš jét?" Zvyšší na mě hlas a vstane. Help. ,,Co se stalo?" Zeptá se táta klidně, ale než mu stihnu odpovědět, tak mě máma přeruší. ,,Ma-"

,,Jedeš tam."

,,Já tam jet nemůžu." Zvednu se a podívám se ji do očí. Na sucho polknu. ,,A proč jako? Víš jak ti to pomůže až tam za rok budeš?" Křikne na mě a otočila se za tátou, aby ji odshouhlasil. ,,Mami, ale já vážně nemůžu. Musím tu být s Chanem- "

,,Chan? Zase Chan?! Nepřijde ti, že se kolem něj poslední dobou točí celý svět? Kdyby skočil z okna tak skočíš taky?"

Jak to mohla říct? Ví, že jsme s Chanem nejlepší kamarádi a že mi na něm strašně záleží, tak o co jí jako jde? ,,Jo skočila bych! Protože Chan pro mě znamená celý svět! Chápě mě narozdíl od někoho a zajímá ho jak se cítím!"

Dala mi facku.

,,Ještě jednou řekni, že se o tebe nestarám a vyhodím tě z domu." Řekne a odejde z místnosti. Zasloužila jsem si to? Hádam, že jo. Slzy se mi nahrnou do očí. Podívám se na tátu a propuknu v pláč.

Danke | Han Jisung Where stories live. Discover now