3.rész

1.4K 45 0
                                    

Nem tudom hány óra és azt se tudom, hogy milyen évszak van, de azt tudom, hogy a szarrá mosott rongy szebb most nálam. Csak, hogy mindenki értse. Amikor mi bejöttünk az erkélyről beszélni akkor volt 20:30. Amikor úgy döntöttünk, hogy jó akkor már itt az ideje aludni volt 6:27. És most van 9:49. Szóval az alvásom egyenlő a nullával és a szarral. De megérte viszont mert rájöttem/rájöttünk, hogy több bennünk a közös mint hittük. Elmeséltem a születésemtől egészen a mai napig az életemet, hogy mit szeretek, mit nem szeretek, kedvenc étel, kedvenc rajzaim, kedvenc dalom, mitől undorodok a világon, mi a kedvenc könyvem. Azaz mindent elmondtam rólam. Ő is szintén elmondta, az életét és azokat amiket nem szeret. Most meg itt fekszek az ágyban és konkrétan erőt gyűjtök arra, hogy egyáltalán felkeljek innen.

-Szia. Jó reggelt. - köszön Ji-Woo.

-Szia. Neked is. - köszönök a reggeli szokásos hangomon mire kuncog egyet.

-Tényleg eléggé eltud menni a hangod reggel. -kuncog tovább- És itt a kávé tejjel és cukorral. - adja az életmentő innivalót.

-Nagyon szépen köszönöm. Na és ma mit szeretnél csinálni? - kérdezem meg két korty között.

-Elmehetünk ma a partra. Vagy akár a városban is szétnézhetünk. - néz rám mosolyogva.

-Akkor mind a kettőt megcsinálhatjuk. - mondom majd az utolsó korty kávémat is megiszom.

-Nekem mindegy. - mosolyog rám.

-Akkor most pakolj kérlek ami kell a fürdéshez. - mosolygok rá mire ő már pattant is és már pakolni is kezdett.

Néha nem is értem a lányokat... nem is. Az embereket. Na mindegy. De most már épp itt az ideje, hogy, kikeljek az ágyból és én is neki álljak pakolni és magamat rendbe szedni mert konkrétan még fürdeni se mentem el mert annyira fáradt voltam. 

Nehezen kikeltem az ágyból, beágyaztam, és már a szekrényemhez léptem, hogy kivegyem a fürdő nadrágomat, naptejet és hozzá a papucsomat. Ezt egy kisebb sporttáskába raktam és én már mentem is fürdeni. Gyorsan letusoltam, megtörülköztem, felkaptam valami egyszerű szettet -ami ki is futott egy egyszerű feketéből szürkébe átmenetes rövidnadrágból és egy egyszerű fehér trikóból- és már a papucsot felvéve mentünk is a partra. Egész úton beszélgettünk és nevettünk.

Észre se vettük, hogy odaértünk a partra annyira elnevettük meg elbeszélgettük az időt. De megérte nekem legalább is mert így még jobban megtudtam ismerni. Milyen vicceken tud nagyon nevetni meg hasonlók. 

Kerestünk egy árnyékos helyet oda lepakoltunk és mialatt ő elment átöltözni én addig leterítettem a pokrócot és a fürdéshez való cuccaimat kivettem és egyből felismertem a jegyesem nevetését ahogy egy fiúval jön visszafele. Nem tudom miért és nem is értem magam, hogy miért reagálok így de felment bennem a pumpa. És amint ideértek se szó se beszéd és én is mentem átöltözni.

Nem értem magamat, hogy miért reagálok így. Miért lettem dühös, Mert talán más is megtudta nevettetni a jegyesemet rajtam kívül? Vagy láttam rajta, hogy vele jobban el van mint velem? Nem tudom, de nem tetszik, hogy így reagálok erre. Mert nagyon nincs közöm, hogy ő kivel van el vagy kivel nem. Aaaaaaah. Nem értem magamat!

Lassan és komótosan visszamentem mire még mindig ott volt a csávó. Hát ezt nem hiszem el. Hova basszam ki? De most komolyan. Nem lehetne békén hagyni?

-Visszaértél Jungkookie? - kérdezi meg Ji-Woo.

-Nem. A szellemem tért vissza a testem meg egy kukában hánykolódik. - forgatom meg a szememet -Megyek úszni. - morgom és már mentem is a vízbe.

~5 órával később~

-Junkook mi a baj? - már a szobánkban vagyunk mikor már ez az egy kérdés egész út alatt ha nem negyvenszer hangzott el akkor egyszer se.

-Semmi. - morgom és le rakom a táskámat és szét pakolom a vizes cuccaimat, hogy ne büdösödjön be a táskámba.

-Jungkook. Hazudsz. - mondja mire frusztráltan felsóhajtottam.

-Mondom semmi. - morgom mire bemegyek a fürdőbe és gyorsan lezuhanyzok és hajat is mosok.

Bent visszaöltözök és vizes hajjal kimegyek ahol a jegyesem az ágyon ült törökülésben.

-Szóval. Mi a baj? - kérdezi meg még egyszer mire bennem teljesen felment a pumpa.

-Mi lenne? Szerinted. Szó szerint egész nap azzal a faszkalappal beszéltél. Szerinted mennyire esett jól? - kérdezem meg egy "kicsit" idegesen.

-De ezen miért vagy ki akadva? - kérdezi meg.

-Mert szeretlek lehet...

TO BE CONTINUED

Kényszer házasság vagy sem? (BTS. JUNGKOOK FF.) BEFEJEZETTWhere stories live. Discover now