4.rész

111 13 2
                                    

Reggel korán keltem,hogy időben beérjek az ügynökséghez. Az öltözködésem ugyanolyan volt mint általában. Nem gondoltam hogy ki kéne öltöznöm. Egy egyszerű fekete farmer és egy világosbarna hosszú újjú ing. Tavasz van már nem fogok megfázni a kabátomat meg úgyis felveszem.

 Tavasz van már nem fogok megfázni a kabátomat meg úgyis felveszem

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


Mikor lementem már anya a konyhában volt. Ezúttal nem mentem oda hozzá. Haragudtam rá.

- Már mész is? - jött a folyosóra miközben én huzakodtam.

- Igen. Megyek! - válaszolom szűkszavúan és flegmán.

- Még mindig haragszol? - kérdezi csípőre tett kézzel mire csak megforgattam szemeim.

- Van rá okom.. - veszem fel kabátomat.

- Vidd el a kocsit nyugodtan. - nyújtsa nekem a kulcsot mire nagy szemekkel pillantok rá.

- Mi ütött beléd?

- Felnőtt férfi vagy és attól hogy az anyád vagyok nem állhatok az utadba. Bízom benned és nem hiszem,hogy rossz és meggondolatlan döntéseket hoznál. - sóhajt picit és halványan elmosolyodik én pedig odasiettek hozzá majd egy hosszú puszit nyomok homlokára.

- Szeretlek anya! - mondom majd megölelem amit viszonoz is.

- Este várunk haza. Sok sikert! Most pedig menj mert elkésel. - tol el magától én pedig mosolyogva hagyom el a házat és ülök be az autóba.

Mikor odaértem eléggé elveszetten bolyongtam a földszinten majd végül észrevettem a recepciót majd odamentem.

- Jó Reggelt! Én Jeon Jungkookot keresem.

- Jó Reggelt! Oh..És mi okból? Ön talán egy rajongó?

- Nem..dehogyis. Én nemrég kaptam egy- de nem érkeztem befejezni mert közbevágtak.

- Ő az új idolunk! - hallok egy férfias hangot és mikor odafordulok akkor veszem észre,hogy pont az a férfi áll ott akit keresek. Illedelmesen meg is hajolok.

- Gyere utánam! - mondja mire azonnal követni kezdem a lift irányába.

- Tegezhetlek ugye? - kérdezi.

- Oh.. - lepődök meg. - Persze. És én önt? - kérdezem mire csak egy bólintást kapok. Beszállunk a liftbe és felmentünk a legfelső emeletre ami ezesetben a tizenkettedik volt. Megvártam míg ő száll ki először mivel nekem még fogalmam sincs,hogy merre kell menni. Így is történt. Ő kiszállt először én pedig követtem egyenesen az igazgatói iroda elé. 

- Most alá fogsz írni pár szerződést és megegyezünk,hogy egyenlőre meddig fogsz nálunk maradni,milyen lesz a debütöd és satöbbi. Ne aggódj a főnök nagyon jófej. - mondja Jungkook,majd miután bólintottam,kopogás után be is nyitott. 

- Jó napot! - köszönök formálisan és mélyen meghajolok és Jungkook is ugyanúgy tesz. 

- Oh..sziasztok! - mosolyodik el. Eddig még szimpatikus. - Gondolom ő az akiről a múlthéten volt szó. - mosolyog még mindig rám. - Ha nem tudnád a nevem Jang Hyun Seok a YG Entertainment vezérigazgatója. - ül asztala sarkára. 

- Park Jimin. - mondom nevemet mire egy bólintást kapok. 

- Először is az első dolog amiben meg kéne egyeznünk az a randizás. Gondolom már hallottál erről de ez elég fontos szabály az idolok életében. - bólintok. - Ezt a lapot kéne elolvasnod aztán pedig aláírnod. - nyújtsa felém az összetűzött lapokat. - Nem randizhatsz de ha nagyon nem bírod ki akkor tartsd titokban vagy válassz egy idolt és akkor hivatalossá tudjuk tenni mivel az nem kavarna "akkora" - rajzol idézőjeleket a levegőbe - port, mintha egy átlag lány lenne. Nagyon sok rajongód inkább otthagyna..a lányok ilyenek és akkor evvel be is fuccsol a karriered. - mondja én pedig bólogatva hallgatom. 

- Rendben ez érthető. Kaphatok egy tollat? - mondom mire azonnal felém nyújt egyet én pedig az asztalra hajolva írom alá az első szerződést. 

- A következő az az itt töltött idődről szólna. Tudod le szoktuk szerződtetni az idoljainkat előre kb. 3-4  évre. Gondolom ez érthető. - mondja mire bólogatok. - De ha még a szerződésed lejárta előtt ki szeretnél lépni akkor kártérítést kell fizetned a megmaradt évekért. Ez abból áll hogyha mondjuk két év után kilépsz és négy évre vagy leszerződve akkor az elkövetkezendő 2 év minden bevételét ki kell fizetned. - néz rám én pedig csak nagy szemekkel nézek. Mi van ha nem fogom bírni vagy utálóim lesznek? Akkor is ilyen nehéz lesz ezt itthagynom. Mindegy mostmár nincs visszaút.

- Rendben. - mondom majd ideadja a lapot amin öt év áll. - Öt év? Miért ennyi sok? - kérdezem nagy szemekkel.

- Kook készített egy videót és az alapján nagyon nagy tehetséged van és biztosan,hogy befutsz és rengeteg bevétel lesz majd. Miért talán kevesebbet szeretnél? - vált hirtelen komoly arcra én pedig megrémülök  így inkább megrázom fejemet.

- Nem dehogyis,csak kíváncsi voltam,hogy miért.. - nevetek kínosan mire új főnököm csak helyeslően bólint. Huu..

Még aláírtunk pár nem olyan nagy fontosságú szerződést ezek után. 

- És még azt elfelejtettem,hogy el kell költöznöd otthonról. Kapsz lakást és a költségekről is gondoskodunk de a családod biztonsága érdekében ezt meg kell tennünk. - mondja mire én kicsit elszomorodok. Mi lesz velem anya isteni főztje nélkül? Vagy az öcsém lélekgondozása nélkül, vagy apa támogatása nélkül. 

- Messzire kell költöznöm tőlük? - kérdezem óvatosan. 

- Ez csak azon áll mennyire félted a családod nyugalmát és biztonságát. - mondja és meghúzza vállait én pedig elgondolkozok ezen. 

- Ha a rajongók megtudják hol élsz meg fogják szállni a házatokat. Betörnek a családi szférátokba és a magánszférádba is. - szólal meg Jungkook mire bólintok. 

- Legyen..olyan messzire amennyire csak lehet Szöul területén. - egyezek bele kicsit fájó szívvel mire erre is adnak egy darab papírt amit alá is írok. 

- Szóval én egy nagyon világos és letisztult tele pasztell színekkel debütre gondoltam. - szólal meg Jungkook. - Kezdetnek egy mini album lenne öt dallal és egyhez forgatnánk MV-t. Valamilyen lágy,melankolikus dalra gondoltma..mmm azt amit először játszottál a kávézóban. Az lehetne az alap és írnánk rá egy szöveget például a vágyaidról vagy valami hasonlóról vagy azt,hogy hogyan érted el a céljaidat vagy valami ilyesmiről - mondja mire én csak végig bólogatok. Tetszik az ötlete ez olyan én vagyok. - A koncepciós képek lehetnének virágosak mondjuk egy nyári mezőn tele halvány színekkel. A mv-ben gitározhatnál is. És a koreográfia egy nagyon gyönyörű,tele kecses mozdulatokkal..igen ez lesz a megfelelő. - fejezi be végül.

- Ez..ez nagyon tetszik. - mondom szinte tátott szájjal. - És lehetnék mindenhol fehérben vagy világos pasztell kék ingben. Néha gitároznék ahogy mondtad,máskor a mezőn sétálnék,aztán egy gyönyörű szökőkútnál táncolnék. - mondom csillogó szemekkel. 

- Rendben! - csapja össze főnököm kezét. - Akkor vágjunk bele!! 





Hello hello babáim. Itt is vagyok a legújabb résszel. Nem lett annyira élménydús de igyekszem. Lassan beindul a sztori. Közönöm az eddigi vote-okat és megtekintéseket és a visszajelzéseket amiket továbbra is nagyon nagy érdeklődéssel vagyok iránta. Hatalams puszi nektek. 💜💫

2020.01.09. 

Utóirat: Szeretlek! [J I K O O K ff.]Where stories live. Discover now