3. Εύφλεκτο υλικό

19.8K 1K 244
                                    

  <<Και un και deux και trois- όχι έτσι μον σερί!>>φώναξε για άλλη μια φορά η Ζουλί στην Άννα, που είχε απλωθεί φαρδιά πλατιά στο πάτωμα της σκηνής.

Το κλαμπ δεν είχε ανοίξει φυσικά ακόμα, είχε μόνο μερικά άτομα από το προσωπικό που καθάριζαν και την Άννα με την Ζουλί, την Γαλλίδα χορογράφο, που προσπαθούσε να της μάθει τα βασικά για το πολ ντάνσινγκ.

Η Άννα δυσκολευόταν αρκετά να δουλέψει με τον στύλο, ωστόσο η σωματική της διάπλαση την βοηθούσε σε μερικές κινήσεις και αυτό έδινε θάρρος στην Ζουλί.

<<Δεξιόστγοφα και προσγειώνεσαι μαλακά, όχι σαν τσουβάλι d'accord;>>

Η Άννα έγνεψε θετικά και σκούπισε τον ιδρώτα που είχε αρχίσει να σχηματίζεται στο μέτωπό της με την αναστροφή του χεριού της.

<<Πάμε.>>είπε η Ζουλί με ένα παλαμάκι.<<Και une, deux, trois και quatre.>>μετρούσε καθώς η Άννα έκανε τις κινήσεις που της έδειχνε κρατώντας όσο περισσότερο μπορούσε τον στύλο που είχε τυλιχτεί ανάμεσα στα πόδια της και προσγειώθηκε μαλακά αυτή τη φορά στο έδαφος.

<<Μπγαβό!>>αναφώνησε η Ζουλί.<<Λοιπόν σερί διάλειμμα για νεγό και συνεχίζουμε. Έχουμε πολύ δουλειά.>>

<<Ναι.>>είπε η Άννα αναστενάζοντας. Είχε πραγματικά κουραστεί έπειτα από μια εξαντλητική βάρδια στο νοσοκομείο και ένα συνεχόμενο δίωρο μαθήματα χορού. Ούτε να φάει δεν είχε προλάβει.

Φυσικά στον Γιόζεφ δεν είχε πει κουβέντα για όλο αυτό. Του είπε πως απλώς θα δούλευε διπλοβάρδιες και θα αργούσε να γυρίσει σπίτι. Αυτή θα χόρευε σε πλούσιους και ο αδερφός της θα νόμιζε πως βοηθάει αρρώστους στις εφημερίες.

Δεν χρειαζόταν όμως να το μάθει, το έκανε μόνο για αυτόν. Δέκα μήνες, σχεδόν ένας χρόνος. Θα περνούσε.

Κατευθύνθηκε στο μπαρ για να πάρει ένα μπουκαλάκι νερό και κατέβασε το περιεχόμενό του λαίμαργα. Το μαγαζί άδειο της φαινόταν σχεδόν αθώο, δεν έμοιαζε με το μέρος που πραγματικά ήταν όταν έπεφτε η νύχτα.

Δεν ήθελε να μπλέξει με αυτόν τον κόσμο και θα έκανε τα πάντα για να κρατήσει αποστάσεις. Θα έκανε την δουλειά της και θα έφευγε, αποφεύγοντας τους πάντες, θα μιλούσε μόνο εφόσον ήταν απαραίτητο.

Αναστέναξε κουρασμένα. Δεν μπορούσε να καταλάβει τι σκατά πήγαινε λάθος σε αυτή την ζωή. Πως επέλεγε ο θεός τα άτομα που θα τιμωρήσει; Δεν έφτανε που δεν είχε τους γονείς της; Έπρεπε να τραβήξει κι άλλα ζόρια;

Χόρεψε για εμέναWhere stories live. Discover now