4.Bölüm

1.5K 79 37
                                    


"Beklenmeyen ölüm."

"Yeni Hediyeler

Ups! Gambar ini tidak mengikuti Pedoman Konten kami. Untuk melanjutkan publikasi, hapuslah gambar ini atau unggah gambar lain.

"Yeni Hediyeler."

Amelia

"Kepazilik!"

Hogwarst'ta ikinci yılın ilk haftasına girmişlerdi.Ödevler çoktan verilmeye başlamış,öğrenciler gruplara ayrılmıştı.

Zümrüdüanka Yoldaşlığında ise yazdıkları kitaba sadece üç türemiş iksir ve iki büyü yazmışlardı -tabii ki bilinen her büyüyü ve iksiri yazmışlardı ama kendileri sadece üç iksir ve iki büyü bulabilmişlerdi.Normal bir büyücü için yeni bir büyü bulmak çok büyük bir onur olsa da yoldaşlık dört kurucunun çocuklarını içeriyordu,en güçlünün güçlüsünün çocuklarını.

"Elimizden gelenin en iyisi bu olmamalı,"dedi,sinirle.

Amelia dudaklarını büzdü ve Solita'ya baktı,ona hak veriyordu ama üstlerinde ki bu pasif enerji onları sıkı kıyafetler gibi sararken bu imkansızdı.Muggler Fransa da tam üç yüz kadın yakmışlardı,bunların yüz yedi tanesi cadıydı.

"Büyük bir kayıp yaşadık,onlar bazılarımızın akrabasıydı.Herkes boğazlarını sıkan bu olaydan zararlı çıktı.Yeni büyüler ve iksirler bulamamızın nedeni bu olmalı."

"Bulanıklar yaşamayı hakketmiyor."

Amelia sıkıntı ile yanağını şişirdi,en yakın arkadaşıyla bu kadar farklı olmak zorunda mıydı?

✳✳✳✳

Alexander erkek kardeşine baktı ve sıkıntıyla iç çekti.Babasıyla arasında ki boğucu hava hala devam ediyordu ve kardeşi ise bu konu hakkında hiç bir şey söylememişti.

"Babama benzemenden nefret ediyorum ya da onun fikirlerini savunmandan."

"Babamın haklı olduğunu söylemedim ama o gece seni savunsaydım bu bir intihar olurdu.Babamla aramız soğurdu ve babam annemin ölümünü sana bağladığı gibi aramızın bozulmasını da sana bağlardı,bu sefer seni sürgün edebilirdi."

"Tch"

Alex,Orion'a baktı.

"Benden bir şey saklıyorsun,Orion."

Orion genellikle asık suratlı biriydi ama bunu duyunca sanki yüzü dâhâ da asıldı.

"Burnunu her şeye sokuyorsun,sokma."

Miss Slytherin [TAMAMLANDI]Tempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang