7.Bölüm

937 72 20
                                    

"Başarıyı elde etmek istiyorsan harekete geçmelisin."

"Bildiğini bağıracağın bir cesaretin yoksa zeki olmanın ne anlamı var?"

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

"Bildiğini bağıracağın bir cesaretin yoksa zeki olmanın ne anlamı var?"


Helga

"Ağlıcam,çok zor!"

Üçüncü yılda ki seçmeli dersler de neydi,çin işkencesi mi?Babama ekstra iksir dersi almak istediğimi söylediğim de kabul etmişti.Neyse ki babam Salazar Slytherin yoksa diğer berbat seçmeli dersler tarafından tecavüze uğrayacaktım,ne yani büyücülerin bu dersleri alıp akıl sağlıklarını kaybetmelerini mi istiyorlardı?

Öbür yandan büyük hayellerle girdiğim iksir sınıfı bir anda cehenneme dönmüştü,ayak işi yapıcağımı düşünmüştüm ama sevgili babam onun yerine benden çok zor iksirler istemişti.Bense ilk beş dakikamı kitapta ki iksirlerin adlarına bakarak geçirmiştim,bu iksirlerin hiç birini görmemiştim!Daha da kötüsü yapmak çok zordu;ne yani üç saat karıştırıcak mıydım,hayatımda duymadığım malzemeleri özel olarak dilimlicek ve kazana mı koyacaktım?

"Biraz daha hızlı olmalısın,son zamanlarda temponu kaybettin."dedi,babam.

"Baba,daha kolay iksirlerle mi başlasak?"dedim,salyangozları kabuklarından ayırırken.

"Yedinci sınıf iksirler zaten bunlar,aranızda sadece dört sene var.Bu açığı şimdiden kapatmalısın yoksa ileride sana sorun çıkarabilir.Ne zaman savaş başlıcağını bilemeyiz ama hazırlıklarımızı alabiliriz,değil mi?"

"Savaş çıkacağını sanmıyorum.Mugglelar ile büyücüler eskisi kadar savaşmıyor,tabi mugglelar cadıları yakmaya devam ediyor ama..."

"Muggle?"

"Bulanık demek istemiştim,Amelia'nın yanında fazla takılıyor olmalıyım."

"Demek istediğim savaşın daha çok büyücüler arasında çıkacağını düşünüyorum, bulanıkların teklonojisi ilkel.Bize saldıramazlar."

Kafamı salladım ve kabuğunu çıkardığım iki salyangozu kazana attım.

"Bu arada arkadaşların var mı?Amelia'dan başka."

"Christopher Robert Avery ile yakın arkadaşım,sonra Bianca Lestrange de yakın arkadaşım.Genel olarak bütün Slytherin öğencileriyle de arkadaşım.Jason ile de yakın arkadaşız,Orion ile de arkadaşız."

"Orion?Gryffindor olan mı?"

"Biliyorum,garip."

"Önyargılı olmıyayım diyorum ama Gryffindor ile arkadaş olman pekte iyi değil."

Miss Slytherin [TAMAMLANDI]Where stories live. Discover now