Un alt gand

3 0 0
                                    

Cineva spunea ca  finalurile fericite de fapt nu sunt adevaratele finaluri .

Stii acel moment cand , pare ca  toate apele sau linistit , este momentul acela cand ai decis insfarsit sa intorci pagina , cand crezi  ca te ai bucurat destul  de liniste , ei bine soarta se gandeste la altceva. Briza calda  care ti  magaia  parul cel lung , crescut de vreme  te surpinde , iti involbureaza parul si intoarce pagina la capitolul trecut , iti teleporteaza sentimentele trecutului in prezent , e asfixiant.

Subit gandurile incep sa se adune frenetic la o lalta . Ai nevoie de raspunsuri , raspunsuri care u pot fi date intotdeauna de inima , acum ,  cumulezi fiecare fapta ,retinere si indoiala , toate  acestea devin un joc de sah , oponentul cel mai aprig esti chiar tu , in fata dusmanului , e moemntul sa pui cap la cap fiecare  miscare pe tabla  , ca la final sa ai eliberarea de a spune sah mat iar pagina sa ramana langa toate celelte capitole  sfasiate de timp.


  atat de clare incat iti poti privi reflexia , ei bine o sa ti amintesc  ca la adancime  este tulbure , odata  cu trecerea timpului  si linistea ei  se transforma in pericol ,imaginea  va deveni impura , doar un tablou prafuit , pana ce nu sa mai vedea

doar o privireWhere stories live. Discover now