Κεφαλαιο 45

1.1K 47 10
                                    

Anna

《Που το έμαθες εσύ αυτό; 》ρώτησε ο Νίκος και μου χάιδεψε τα μαλλιά για να ηρεμήσω.

《Ο Χρήστος έλεγε πως η Ιωάννα ειναι έγκυος. 》 είπα σιγανά και εκείνος εγνεψε θετικά.

《Ναι.. αλλά δεν ξέρουμε αν είναι του Χρήστου. 》 είπε.《Εκείνος λέει πως δεν είναι δικό του όμως. 》

《Εμείς πρέπει να το πούμε στην Ειρήνη. 》έκρυψα το σώμα μου στην αγκαλιά του.

Το σώμα μου βρισκόταν κοντά του και προσπαθούσα να σκεφτώ. Τι θα κάναμε; ο ίδιος ο Χρήστος όπως έμαθα από τον Νίκο, δεν θα της έλεγε κάτι μέχρι να βεβαιωθεί ότι είναι δικό του.  Στην πραγματικότητα φοβάμαι ότι πρέπει να μάθει σύντομα. Ο Νίκος πίστευε ακριβώς το ίδιο πράγμα με εμένα αλλά στήριζε και την άποψή του Χρήστου καθώς γνώριζε πολύ καλά τον χαρακτήρα της Ιωάννας.

《Φέρε τον φίλο σου από εδώ τώρα. 》 τον ένημερωσα.

《Ναι θα του μιλήσω και ελπίζω να βγάλουμε άκρη. 》 είπε και έπιασε το κινητό της .

Sapranov

《Συγκεντρώσου, δεν γίνεται να είσαι έγκυος. Πρόσεχα και εκρος από αυτό ρε κοπέλα μου σε απάτισα με δέκα κορίτσια.》του απάντησα ξερά και εκείνή ξεφυσιξε.

《Είμαι έγκυος κατάλαβε το Χρήστο. Ειμαι σχεδόν δύο μηνών. 》 φώναξε και εγώ γέλασα. 

《Αφού σχεδόν τρεις μήνες πριν σε παράτησα τι λες τώρα.  Η Ειρήνη ήταν Αθήνα και εγώ απαλά έπαιζα μαζί σου . Τι πιστεύεις; 》

《Είναι δικό σου σε παρακαλώ άκουσε με 》 είπε ξανά και δεν της απάντησα.

Μπήκα στο αυτοκίνητο και ξεκίνησα να οδηγώ προς το σπιτι τον κοριτσιών. Η Ειρήνη ήταν στην δουλειά και εγώ πήγαινα στην Άννα και τον Νίκο  για να βγάλω μια άκρη έτσι ώστε να το πω στην Ειρήνη. Τα χέρια μου κρατούσαν σφιχτά το τιμόνι και τα νεύρα μου με είχαν υπερβεί. Χτύπησα το κουδούνι του σπιτιού και ο Νίκος μου άνοιξε γρήγορα.  Μπήκα μέσα στο σπίτι και αγκάλιασα αμέσως τον κολλητό μου φίλο από τα νεύρα μου. Είχα εκνευριστεί τόσο πολύ από την Ιωάννα, ένιωθα ότι με δουλεύει, πως όλο αυτό ήταν ψέματα και πως απλά προσπαθούσε να μας χωρίσει.  Το θέμα ήταν πως ο μόνος τρόπος να μαθαίναμε την αλήθεια δεν θα ακουγόταν και τόσο καλώς στην  Άννα.

《Ρε βλάκα τι θα κάνεις; 》 ρώτησέ ο Νίκος και εγώ γέλασα απαλά για να μην φανώ σοβαρός καεί καταλάβουν πόσο πιεσμένος έχω βρεθεί.

StarsWhere stories live. Discover now