33. kapitola

9.5K 639 51
                                    

Tak a je tu celkovo posledná kapitola Stuck with You :) Snáď  sa vám príbeh páčil a užili ste si jeho čítanie rovnako ako som si ja užila jeho písanie. Chcem vám na záver ešte poďakovať za všetky reads, votes a komenty, vážne veľa pre mňa znamenajú :) Ďakujem, že ste to so mnou vydržali až do konca a snáď si v budúcnosti odo mňa prečítate aj niečo ďalšie ;) Užite si poslednú kapitolu :) 

Dohodli sme sa, že náš vzťah budeme sprvu držať v tajnosti. Ešte sme neboli pripravení, aby to vedela celá škola. Zatiaľ sme ešte nechceli čeliť zvedavým pohľadom. O to ťažšie to však bolo. Zakaždým, keď sme sa stretli vo Veľkej sieni alebo na vyučovaní, som mala chuť sa naňho vrhnúť, ale vedela som, že nemôžem. Bola som z toho na nervy! Na elixíroch sme si však neodpustili letmé dotyky.  Našťastie si to nikto nevšimol. To sa však nedalo povedať o roztúžených pohľadoch, ktoré sme na seba vrhali počas raňajok, obeda a večere. Raz pri večery si to Ella všimla.

„Čo spolu máte?“ spýtala sa zvedavo.

„Nič, sme len priatelia,“ zaklamala som. „A potom, čo sa stalo som rada aj za to.“ Ella sa otočila na Pottera, ktorý ešte stále hľadel k nášmu stolu.

„Ale „len priatelia“ na seba nevrhajú takéto pohľady,“ neodpustila si.

     Nadišli veľkonočné prázdniny a aj keď som tento sviatok veľmi neobľubovala, teraz som zaň bola neskutočne šťastná. Znamenalo to totiž ničím nerušené dni strávené v Potterovej prítomnosti. V posledný vyučovací deň som sa celá šťastná vracala na ubytovňu. Dokonca som sa pristihla ako si spokojne hmkám nejakú melódiu. Lenže pred obrazom ma čakalo nemilé prekvapenie v podobe mojej sestry s kopou kníh v náručí. Zvesila som plecia, úplne som zabudla, že som jej sľúbila pomoc s učením na VČÚ.

     Sedeli sme na mojej posteli a prechádzali si učivom z astronómie, keď som začula zo spoločenskej miestnosti nejaké zvuky. Zbystrila som pozornosť, určite sa už vrátil Potter.

„Hm, pokračuj, Kat, hneď sa vrátim,“ povedala som jej. Prikývla a pokračovala v štúdiu. Zišla som dole po schodoch a našla som tam Pottera. Keď ma uvidel, rozžiaril sa a podišiel ku mne, aby ma pobozkal. Stálo ma veľa síl cúvnuť od neho.

„V mojej izbe je Kat, hocikedy by mohla prísť dole,“ zašepkala som. Potter pokrčil plecami a objal ma okolo pása. Chcela som ho odstrčiť, ale proste som to nedokázala. Až príliš mi chýbal.

„Tak nech,“ šepol, „nehanbím sa za to, že ťa milujem.“ Sklonil hlavu a jemne ma pobozkal. Keď sme sa od seba odtrhli, usmiala som sa.

„Chýbal si mi,“ povedala som.

„Aj ty mne, tých šesť hodín bez teba bola hotová nočná mora.“

     Znova sme sa pobozkali, ale vtom sa z mojej izby ozvala rana. S Potterom sme obaja nadskočili. Vybehla som po schodoch do svojej izby a našla som tam stáť Kat s prútikom v ruke. Polovica stola bola fuč.

„Kat?“ Kat sa na mňa otrasene otočila.

„Prepáč, Alyssa, nechcela som,“ prehovorila. „Skúšala som si jedno kúzlo...“ Potter, ktorý stál za mnou a opatrne nakúkal dnu cez moje plece sa rozosmial. Zagánila som naňho a zaplesla mu dvere pred nosom. Potom som podišla k svojej setre, ktorá stále vyzerala mierne mimo.

„To je v pohode, Kat,“ povedala som zmierlivo, „len si nabudúce kúzla skúšaj ďalej od môjho nábytku.“

    

Stuck with YouWhere stories live. Discover now