💮5.rész💮

253 7 13
                                    

Miután Lizzy visszament a Pokolba én is elindultam vissza az árvaházba. Gyorsan telt el az út. Elkezdtem szelni felfelé a lépcsőket, hogy elintéztem a csótányokat. Ebben a pillanatban megcsúsztam a lépcsőn és éreztem ahogy megroppan a térdem. Mázlim van, mert nem tört el csak húzódott. Na ilyen szerencsétlen is én lehetek. Legalább gyorsan gyógyulok. Holnapra kutya bajom sem lesz.

Fájós lábbal felbattyogtam a szobámhoz és mikor kinyitottam az ajtót egy baseball ütővelvel valaki leütött. Mielőtt elájultam volna hallóm Alexáék vinnyogását. Ezek után teljes sötétség. Mikor felébredtem....pontosabban ébresztettek egy pincében voltam egy székhez kötözve. Milyen nosztalgikus, a "száműzetésem" után több démon is próbált információt kicsikarni belőlem, de persze sikertelenül.

-Na, csakhogy felébredtél álomszuszék. HAHA-hallom meg Alexa hangját.
-Mondja az aki 21:00-tól másnap 13:00-ig alszik.-mondom szemébe a tényeket.
-Ezt szépítő alvásnak hívják, ha jártas lennél ezekben a dolgokban tudhatnád.
-De a te esetedben menthetetlen.-válaszolom neki egy mosollyal az arcomon, amit egy pofonnal díjazott is. Erre én csak elkezdem hisztérikusan nevetni. Imádom ilyenkor az emberek fejét. Azt hiszik milyen nagymenők, de ha valaki még ilyenkor is az arcukba röhög akkor vagy még idegesebbek lesznek és (szépen fogalmazva) elbasznak mindent vagy az én esetemben megijednek és a félelemtől nem tudnak mit csinálni.

-Mi van? Nem tetszik az igazság?-mondom még mindig nevetve-Bár te még azt is elhitted, hogy a saját vizeleted ápolja a bőrödet.-na ezzel megleptem a kis "rajongó táborát" is,mert ők mindig úgy köszönnek egymásnak, hogy arca puszi meghasonlók- Jaaa....szóval ezt már nem mondtad el nekik? Bocs lányok, hogy én mondtam el az igazat helyette, de ez van.-vonom meg a vállaimat.  

Na itt már kezdtem unni a dolgot. Elszakítottam a kötelet, kiszálltam a székből és az összeset elaltattam. Majd felkeltem őket, ha Lizzy hazamegy. Bár szívem szerint így hagynám őket, de nem tehetek ilyet sajnos. Na mind egy, vissza mentem a szobámba és gyors összepakoltam. Pakolás közben támadt egy ötletem. Mivel Alexa szétdobálta a ruháimat én elrejtem az övéit.

Na minden kész és egy levél jelent meg előttem. Mivel hirtelen jött hátra estem és bevágtam a fejem. Néha elgondolkozom azon, hogy hogyan lehettem a legfőbb arkangyal? De biztos megvolt az oka. Felbontom a levelet és látom, hogy Lizzy kész is az indulásra. Fogok egy darab papírt és megírom neki, hogy nyugodtan jöhet. Nem sokra rá miután elküldtem a levelet megjelent Lizzy.

-Eddig itt még nem volt ilyen tisztaság.-nézet rám furcsán-Olyan mintha kidobtál volna pár ruhát!
-Ez is az igazság!-néz rám még mindig furcsán-Nyugi nem dobtam ki ruhát, csak Alexa gönceit rejtettem el.
-Akkor jó. Tudod jól, hogy utálom, ha ruhát dobálnak ki.
-Tudom ezért is nem dobtam ki. Na mit csináljunk?
-Film nézés jó lesz?
-Nekem tökéletes!-mondta mosolyogva.             

 Ezzel elkezdünk nézni egy filmet. Mire észbe kaptunk este lett nekem pedig rossz előérzetem támadt.....

My demonHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin