It's Him || 9

505 18 0
                                    

Als we terug zijn in het huis van de jongens is het even ongemakkelijk tussen mij & Daniel. Terwijl Daniel onder de douche staat komt Corbyn naar me toe. "Hadden jij en Daniel nou bijna gezoend?" Vraagt hij. Ik haal m'n schouders op. "Vind je m leuk?" Ik zeg niks. "Ja dus." - "ssts!" Sis ik. "Ja ik vind hem leuk maar hij me sowieso niet." Zeg ik onzeker. Corbyn kijkt me aan. "Heb je wel door hoe hij naar je staart?!" Ik schud nee. "Tuurlijk vind hij je wel leuk." Even glimlach ik. "Niet tegen de anderen zeggen hè. En al helemaal niet tegen Daniel óf Zach want hij kan geen geheimen bewaren." - "Ik zeg niks."

Even later komt Daniel uit de badkamer en kan ik me klaar gaan maken voor bed. Ik doe nog een gezichtsmasker op en loop zo de badkamer uit. "Ohmygod!" Roept Zach. Ik kijk m vragend aan. "Mag ik ook?" Ik lach. "Kommaar." Ik loop naar de badkamer en smeer een gezichtsmasker bij hem op. "Klaar." Zeg ik. Zach kijkt bewonderend naar zichzelf in de spiegel. "Thanks!" Hij loopt de badkamer uit en ploft op de bank neer. Ik loop ook de badkamer uit en neem plaats naast Zach.
Hij maakt een filmpje voor zn insta story dat ie een gezichtsmasker op heeft. Daniel kijkt jaloers toe.
Later beginnen mijn ogen dicht te zakken en ik val in slaap.

Het volgende moment voel ik dat 2 sterke armen me in bed neerleggen. Ik kijk op en zie Daniel en Jack naast t bed staan. Daniel kijkt nog al bezorgd. "Wat is er?" Vraag ik. Ineens voel ik een stekende hoofdpijn. "Je bent vuurrood en ook voel je heet aan." Zegt Jack. Zach komt binnenlopen en geeft me een glas met water & een paracetamol. "Je was in slaap gevallen op de bank en praatte allemaal aparte dingen in je slaap. Ik zucht. Jack En Zach lopen de kamer uit & ik blijf alleen over met Daniel. Hij gaat op de bed rand zitten. "Gaat het?" Vraagt hij. Ik schud nee. "Koppijn." Daniel blijft me bezorgd aankijken. "Mag ik naast je komen liggen?" Vraagt hij plots. Ik knik. "Als je ook ziek wilt worden wel." Hij lacht een beetje. "Maakt niet uit." Hij gaat liggen en ik nestel me dichter tegen zijn warme lichaam aan. "Daniel?" Vraag ik ten slotte. "Wil je een lied voor me zingen?" Vraag ik. Hij knikt. "Welke?" - "In too deep." Hij begint met zingen.

'Used to be scared of the ocean
Cause I didn't know how to swim.'

Al snel viel ik in slaap. Tegen Daniel aan.

It's Him. - ft why don't we | voltooidWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu