It's Him || 27

363 8 0
                                    

1 maand later. [10 December]

Ik scroll op instagram bij de berichten waar ik in getagt ben. Allemaal leuke edits. Ik blijf haken bij een video van het What am I optreden van mij en de jongens. Ik glimlach als ik de reacties lees. Geen enkele haat comment te bekennen. Ik like en reageer: "❤️🥰". Het is inmiddels ook al December. Ik Shannon hadden samen de kerstboom opgetogen en versierd. Trots kijk ik er naar. "Wil je warme chocolademelk?" Vraag ik aan mijn zusje. Ze knikt vrolijk. Ik loop naar de keuken en maak warme chocolademelk zoals mijn oma dat vroeger ook maakte.

Even later zit ik naast Shannon op de bank met een grote mok warme chocolademelk met slagroom en marshmallows. Mijn telefoon gaat af. Snel zet ik de mok op tafel en neem op. "Hey Dani." Zeg ik blij. - "Hey babe. Kan ik zo langs komen?" Vraagt Daniel. - "tuurlijk." - "Oké tot zo!" - "Tot zo." Ik hang op en drink mijn mok Warme chocolademelk op.

Ik ben bezig met mijn kamer versieren met kerst decorsties. Met luide kerstmuziek op natuurlijk. Ineens voel ik 2 handen op mijn heupen. Ze draaien me om en ik kijk Daniel aan. "Hee." Zeg ik. - "Hey." Hij drukt zijn lippen op de mijne. "Ik heb je gemist." Fluistert hij in mijn oor na de kus. Ik giechel. "Wat was je aan het doen?" - "Mijn kamer een beetje versieren." Daniel grijnst. "Ik help wel."

Een tijdje later is mijn kamer helemaal versierd. Kerstboompje, leuke lampjes ect. Ik hang nog een laatste kerstbal in de boom. Daniel komt achter me staan en knuffelt me van achter. Ik draai me om en zoen hem. Na de zoen kijken we elkaar aan. Hij tilt me op en drukt zijn lippen weer op de mijne. Zo loopt hij naar het bed en legt me daar op neer. Ik giechel en kijk m aan. Hij gaat boven me hangen en zoent me weer. Zijn tong tikt op mijn lippen voor toestemming. Ik geef hem zie toestemming. Onze tongen raken elkaar iedere x zacht aan. Daniel trekt zijn shirt uit en net voordat we elkaars lippen bijna weer voelen worden we onderbroken door geklop op de deur. Daniel trekt snel zijn shirt over zijn hoofd en gaat naast me liggen.

"Ja?" Roep ik richting de deur." De deur zwaait open en Shannon staat in de deuropening. "Ik ga zo." Zegt ze. Ze ziet er weer opgetut uit. "Veel plezier." Zeg ik. Daniel glimlacht en Shannon doet deur weer achter dr dicht.

It's Him. - ft why don't we | voltooidWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu