...ATEŞŞ...

66 10 12
                                    

Sınıfa öğretmen gelmiş ve 40 dakika ders anlatıp kaçmıştı. Hadi dersi biz dinliyoruzda baksanıza öğretmen de isteksiz , hırsız polisten böyle kaçmıyor. Neyse e ders bitmişti ve ben sıkıntıdan ölmeye hazırlanıcaktım ki geçen tenefüs Kuzeyle konuşan, derste Kuzey'den adını öğrendiğim Poyraz kolumdan tutup beni kantine götürdü. Beni bildiği eşyaymışım gibi sandalyeye fırlattı ve kantinci amcadan iki çikolatalı süt aldı, birini bana verdi.
"Gel kız senle azıcık dedikodu yapak" bu sözüne karşılık içtiğim süt boğazıma kaçtı ve nazik olmaya çalışarak öksürmemi engellemeye çalıştım.
"Helal helal, tabi gördün yakışıklıyı normal boğazına kaçar."
"Yok ondan değil bir gerizekalı gördümde bünyem kaldırmadı."
"Ha ha çok komik"
"Ben sınıfa gidiyorum" dedim ve sınıfın yolunu tuttum.
Sınıfa girdiğide Kuzeyle şu salak dediğim çocuk kavga ediyorlardı. Salak olan Kuzey'in karnına dirsek vurunca Kuzey afalladı ama düşmedi. Salakta ona elini kaldırdı ama tam vuracakken araya girdim ve yumruğunu havada tuttum.
"Hey, naptığını sanıyorsun çekil aradan fıstık kız."
"Zeynep çık aradan bu Ateşle benim aramda" bana fıstık dediği her an sinirim bozuluyordu ve bir dayağı hak ediyordu. Dayanamadım ve tuttuğum elini çevirip sırtını gösüme yasladım ve kulağına eğildim;
"Bir daha bana fıstık dersen seni amele sümüğü gibi yapıştırırım"
Bunu dedikten sonra yavaşça bıraktım ama o kolumu tutunca beni tabiki cinler bastı ve öfkeme yenil düşüp kolunu sertçe büktüm, boşta kalan elimler karnına sert bir yumruk attım ve sert bir tekmeyle onu sinek misali duvara yapıştırdım. Ben hâlâ sinirliyken sınıftaki herkes bana bakıyordu bu dahada tepemi attırdı.
"Dönün lan önünüze!!" Cırlamamla herkes bir anada önünü dönmüştü cidden benden korkmuşlarmıydı. Yok senden değil şu yandaki sıradan korktular tövbe tövbe tabi senden kortular. Bendeki akılada iç sesimle tartışacak konu yok gibi tartıştığım konuya bak. Sıraya oturmuş bana bakan Kuzey'in yanına gittim ve karşısındaki sırayada ben oturdum.
"Kuzey, niye Ateşle kavga ettin?"
Bu soruma karşılık kafasını eydi ve bir şeyler mırıldandı. Aslında duymuştum ama fark ettirmedimde sormadımda. 'Çünk sana asıldı' he sanki ben bilmiyordum, gerçi Kuzey'in beni kıskanmasını bir türlü anlayamamıştımda.
Geri kalan dersler sıkıcı bir şekilde geçerken çıkış zilinin çalmasıyla içim bir enerjiyle dolmuştu. Bahçeye çıktığımızda Ateş ve kafilesi önümüzü kesti, farkettimde Ateş hâlâ karnını tutuyordu ve kollarında kızarıklıklar vardı. Bu haline tebessüm etmemiş anırarak gülmüştüm. Off fena dövmüşsün çocuğu ee kimin dış görünümü, bir susta şu Ateş ne istiyor örenek.
"Ateş Bey dayak yemeğe geldiysen, mesağim bitti yarın aynı saatte gel yersin." Bu sözüme sırıtarak cevap verdi,
"Dayak yemeğe gelmedim ama istersen yemeğe çıkabiliriz fıstık kız" lann ben bunu burada öldürsem kimse görürmü cidden dayak yediği yetmemiş yemeğe çıkalım diyor. Ben durur muyum cevap HAYIR yüzüne yaklaştım ve kafayı gömdüm o kafasını tutarak yere düştü onun o halini görünce keşke daha sert vursaydım demedim değil yani. Bu olaylar yaşandığında Kuzey şoktan çıktı ve elimden tutup kapıda bekleyen arabaya bindirdi. Elim sızlamıştı çünkü sargılı elimi tutmuştu buda yetmez gibi sıkmıştıda. Neyse eve geldik tabi gelir gelmez Furkan boynuma atladı. Çok yorgundum bugün fazla sitrese girmiştim, yukarı çıktım ve üstümü değiştirip kendimi yatağa attım.

....................................
Duyurudur yeni karakterler gelecek bir kaç kız ve erkek gelicek sizden isim önerisi istiyorum.
Sizi seviyorum güzel isimler duymak istiyorum <3 :)

...KAÇAK...Where stories live. Discover now