Capitolul 21

1K 43 22
                                    

Din perspectiva Sarei
(Linia Roșie)

Idiotul mă stresează atât de tare încât as renunța la ideea asta proastă de a ma preface că-l vreau sau că am vreun sentiment față de el dar adevarul e că funcționează .Nu numai că aflu chestii de care celelalte fete nu au habar dar mă si tratează ca pe iubita lui și am acces la piscină si la sala de sport.
Raul este de părere că trebuie sa mă mențin în formă și să arăt bine atâta timp cât si-o trage cu mine.
Ultimele seri le-am petrecut mai mult la el in dormitor decat cu plictisitoarea mea colegă de cameră.Cam asa a decurs toată săptămâna.Pe timpul zilei eram la probe iar seara in patul lui Raul.Mă simțeam extenuată dar nu aveam încotro.Trebuia să cunosc fiecare părticică din casa asta dacă aveam de gând să evadez.Lucrurile ar fi fost mult mai simple dacă eram singură dar mă tine pe loc prietena mea Evelina.Nu pot pleca fără ea.De celelalte fete nu prea imi pasă dar odată ce noi două vom părăsi locul ăsta voi anunța autoritățile și vor scăpa si restul fetelor.
Imi trece prin minte acea încăpere
cu semnul 'acces interzis'.Raul mi-a povestit că de acolo controlează camerele video și sistemul de alarmare.
Tot ce trebuia să fac era să gasesc sursa si să opresc curentul.In acest mod aș putea să o iau pe Evelina și să scăpam prin iesirea din spate.O altă problemă ar fi gardul foarte înalt care înconjoară vila asta enormă și la cat de înalt este ne-ar lua o veșnicie să ajungem pe partea cealaltă iar cineva ne-ar prinde.
-Mă scuzați porumbeilor dar am o propunere interesantă. Teodora dă buzna peste noi si imi alungă orice gând. Raul își pune tricoul pe el si se dă jos din pat.
-Sper că nu ai uitat că duminică este ziua mea, spune aceasta in timp ce se admiră în oglindă.
-Ideea era să sărbătorim deja mâine după gală dar o prietenă bună m-a invitat la ea acasă să dăm o petrecere si vreau să fim doar noi cei apropiați,fără concurentele Erotika.
-Și ce propui? intreabă el
-Iti spun doar că poți să o iei pe Sara ca și parteneră.
Se gândește câteva secunde apoi ii spune brunetei că seful nu ar fi prea încântat să ne vadă pe amândoi împreună
- Pe șef il conving eu.Pe mine mă ascultă mereu si plus că în calea iubirii nu se poate băga nimeni
Zâmbesc iar Raul ii zice că o sa primească maine răspunsul.
-Vrei să mergi?
Pe deoparte ar fi fost bine sa merg cu ei și să aflu cat mai multe dar Remus m-ar privi urât si nu vreau să atrag atenția.
Apoi beculețul se aprinde. Dacă Remus si gasca lui sunt plecați ar fi mult mai usor să actionez căci in lipsa lor sunt doar 2 paznici care au grijă de casă.
- Nu vreau să atrag atenția.Ar fi mai indicat să mergi singur iar eu te voi astepta in lenjerie intimă chiar aici in patul ăsta ii spun eu in timp ce-i ating pieptul cu mâinile.
-La naiba cu petrecerea asta.
Raman cu tine scumpo.
La dracu cu tine și cu gașca voastră.
Dacă nebunul ăsta rămâne cu mine nu o să pot face nici o mișcare.
Trebuie să scap de el într-un fel și mă mai liniștesc pentru o secundă căci mai multe idei imi trec prin cap.Mintea mea chiar mă uimește câteodată.Zambesc,mă întorc cu spatele si incerc sa adorm.

Sâmbătă dimineață

Lumina soarelui bate spre geam iar eu ridic privirea.
-Iubitule, strig eu incet către el fără sa-l trezesc brusc...nu vrei sa facem o plimbare prin grădină?M-am plictisit sa stau numai închisă aici
-Ești nebună...probabil că toată lumea încă doarme
-Asta-i si ideea...sa fim numai noi..te rooog
Se îmbracă,scoate niște chei dintr-un sertar si iesim pe ușa din spate.Un paznic stătea chiar in fata noastră. Zona era păzită nonstop.Ajungem in sfârsit afară iar eu arunc o privire prin jur si incerc sa-i acord atenție și lui.
Ne oprim lângă foisorul din lemn si ne așezăm pe balansoarul rece care se leagănă încet in timp ce el își freacă mainile pentru a se încălzi. Privesc înaltul gard aproape imposibil de sărit si imi dau seama că singura modalitate de a reuși este sa ne urcăm în imensul pom de lângă colțul din stânga al gardului și apoi să sărim la sol până în partea cealaltă deși distanța era destul de mare.Asta părea singura cale prin care să scăpăm mai repede dar mai aveam de pus la punct câteva detalii foarte importante precum întreruperea curentului sau restul paznicilor care înconjurau zona si toate astea până duminică seară.
Raul mă sărută apoi se ridică sus si imi întinde mâna.
-Unde mergem?
-Inapoi in casă...vreau sa iti arăt ceva...
Il urmez.După multe scări de urcat ajungem tocmai sus la ultimul etaj...scoate cheile din buzunar si descuie o ușă.Intru.Era o sală de jocuri.Masă de tenis, masă de biliard, pistă de bowling,aparate, playstation cu jocuri,foosball si multe altele.
-Wow ..este de-a dreptul încântător.
Pun pariu ca și o săptămână dacă am sta aici nu ne-am plictisi deloc...el râde
-Asta nu-i tot.Priveste la geam.
Mă apropii de fereastră și rămân cu gura căscată.Peisajul era încântător și nu numai...eram fericită că pentru prima dată de când trăiam închisă în locul ăsta puteam sa văd dincolo de gard.Priveam departe,spre o lume liberă,o viață simplă și in acelasi timp incercam sa-mi imaginez drumul spre casă. Îmi era dor de familia mea, de obiceiurile vechi,de apartamentul din București...Duc mâinile la ochi să-mi șterg lacrimile care încercau să se verse pe obraji si mă abtin să nu plâng si să accept că ma aflu in situatia asta numai din vina mea.Trebuie să fiu tare, sa rezist si să mă concentrez pe planul meu pentru a evada din locul acesta.
Imi venea pur si simplu sa-l strâng de gât pe Raul si sa-l omor dar nu-mi permiteam sa-mi vadă slăbiciunile asa că am ezitat să scot vreun cuvant pentru câteva minute.
- Vrei sa jucam ceva sau ne întoarcem jos?
-Mergem inapoi in cameră ii sugerez
Apoi coboram scările și ne întoarcem în dormitor pentru o partidă de sex.
În timp ce el făcea duș eu incercam să gasesc cheia potrivită pentru a deschide al doilea sertar de lângă pat si tremuram de frică să nu fiu prinsă. Avea vreo 10 chei in breloc si deabea la a 3-a încercare am nimerit-o pe cea bună. Deschid sertarul si găsesc acolo exact ceea ce mă așteptam să găsesc. Aveam mare nevoie de acel obiect dar trebuia să mai am puțină răbdare.Incui sertarul si ii bag cheile inapoi in buzunar.Se întoarce de la duș iar după ce își verifică blugii imi dă o palmă.
-De ce dracu m-ai plesnit? Imi masez obrazul unde m-a lovit
- Cheile mele erau in celălalt buzunar.
Spune ce ai căutat și ce voiai sa faci....nu mă prostești fă zdreanță.
La naiba cum am putut omite un asemenea detaliu. Îi răspund încercând să nu mă pierd
- Cheile erau pe podea.Probabil ti-au căzut când ti-ai lăsat blugii pe scaun.
Eu doar le-am luat și ti le-am băgat inapoi in buzunar.
Esti un nemernic Raul.
Incercam să par nevinovată ca si cum intenția mea era inofensiva
Oftează și se întoarce cu fața spre mine apoi mă ia în brațe.
-Scuza-mă iubito. Am reactionat urât
Mă sărută și apoi imi dă drumul.
M-am intors in camera mea,am pus capul pe pernă și nu m-am miscat până seara.La dracu...urmează gala

Am reusit să postez si acest capitol.
Incepand de acum au mai rămas mai puțin de 10 capitole până la finalul poveștii.
Aștept comentarii și steluțe din partea voastră fiindcă  doar asa pot sa-mi dau seama câți dintre voi urmăresc Erotika.
Recomandă această poveste și altor persoane dacă ti-a plăcut.

EROTIKA Where stories live. Discover now