1.🪐

5.4K 275 259
                                    

Mari-Sabah çok heyecanlı bir şekilde uyanmıştım,çünkü bu gün yeni okuluma gidecektim.Hemen günlük işlerimi yaptım, saçımı salık bırakmıştım.Hemen dolabımdan

bu kıyafetleri giyim okulun yolunu tuttum

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

bu kıyafetleri giyim okulun yolunu tuttum.

Adrien-İlk defa zorlanmadan kalkmıştım.Bu gün yeni öğrenci geleceğini duymuştum,kesin okulun kızları gibi ağzı açık bir şekilde beni seyreder.Her neyse hemen günlük işlerimi yapım dolaptan elime ilk gelen şeyleri giyip çıktım

Her neyse hemen günlük işlerimi yapım dolaptan elime ilk gelen şeyleri giyip çıktım

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Mari-Okula gelmiştim,heyecanım gözlerimden okunuyordur kesin.Acaba buradaki voleybol takımları nasıl,ay heyecandan patlıcam galiba.Heyecanım devam ederken okulun içine girmiştim bile,ve herkes bana bakıyordu.

Adrien-Çocuklar bu yeni öğrenci mi ?
Nino-Evet,sen merak eder miydin öğrencileri.
Adrien-Saçmalama,hey bu kızın adı ney ?
Luka-Bilmem öğreniriz şimdi.

Adrien kıza buraya gel diye işaret etmişti kız ise ona bakıp bir banka oturmuştu.

Adrien-Bu kız kim benim sözümü dinlemiyor!
ADRİEN
Bu kız kim benim sözüme karşı geliyor? Çok sinirlenmiştim bu okulda herkes beni dinler, o da dinlemek zorunda!
MERİNETTE
Evet demek okulun popüler çocuğu buymuş. Böyle insanlardan nefret ediyorum,kendilerini sahip öğrencileri köpek olarak görüyorlar onların asla lafını dinlemem. Çünkü sırtımdaki yara hep kendini sahip sananlar yüzünden oldu.
YAZAR
Mari eski okulunda pöpülerlere karşı geldiği için pek sevilmiyordu. Okuldaki öğrenciler bir gün Mari voleybol oynarken ittiler, Mari ise boşluğuna geldiği için yerdeki camların üzerine düşer. Bu camalrıda onlar koydu,bu olay Mari nin 5 hafta voleybol oynayamamasına sebep oldu.
MERİNETTE
Zil çalmıştı herkes derslerine girmişti, benim dersim boş olduğu için voleybol sahasını ve topları aramaya başladım. Sahaya geldiğimde çok mutlu olmuştum , kocaman tam istediğim gibiydi . Ama topları hala bulamamıştım , arkamdan PAT diye bir sesle yerimden zıpladım.

Mari-Napıyosun ödüm koptu !
Adrien-Umrumda değil.Mari nin üzerine yürümeye başlar.
Mari-Ne istiyorsun?
Adrien-Bak sen yenisin bu yüzden daha sakin davranıcam. Burada öğrenmen gereken şeyler var!
Mari-Bla bla bla , dur sen söylemeden söyliyim burada benim kurallarım geçer ne dersem onu yapıcaksın falan diyeceksin değil ? Evet diyecektin , bak sarışın her ne kuralın varsa bu beni ilgilendirmez!
Adrien- Bitti mi ? Bak maviş senin hakkında çok şey biliyorum,bazıları seni üzer . Buradaki atarın bana sökmez , çok zorlarsan seni üzmek zorunda kalırım. Arkasından bir defter çıkartır.
Mari-HEY ONU BANA VER !

EVEEEEEEET AY NASIL OLMUŞ BEĞENDİNİZ Mİ? ÇOK HEYECANLANDIM UMARIM SAÇMALAMAMIŞIMDIR , LÜTFEN BEĞENDİYSENİ YORUM FALAN ATIN VALLA ÇOK HEYECANLANDIM. UMARIN SEVMİŞSİNİZDİR AŞKLARIM HOŞÇAKALIN 💖💖

Bu Maçı KazanırsamWhere stories live. Discover now