43-EMİR...😍

675 84 74
                                    

Emirin ağzından

Bizim grup,Araf abi ve Demir abi ile bugün herşeyi psikopat ikizlerime anlatacaktık. Kızların başına gelen en ufak şeyden haberimiz olurdu bizim.

Attıkları her adımdan haberdardık.Biz özde olmasa kardeştik.Hatta öz kardeşten bile öteydik.Ahhh pardon...kusura bakmayın kendimi tanıtmayı unuttum.

Ben deniz EMIR DEMIR.Evet soy ismim DEMİR. Yiyecekler olmazsa olmazımdır.Eğlenceli, mizah anlayışı yüksek olan biriyimdir.İnsanları sinirlendirmek hobimdir. Özellikle bizim gruptakileri. Hele de Rüzgar ve Yağızı.

Bizimkiler içeri girerken ben saklanmayı tercih ettim. Süpriz yapacaktım ikizlerime.Mutfağa doğru yol aldım ve kollarımı sıvadım.Rüzgar aşkımın mutfağını sömürmeye başladım.

Rüzgar ve Derinin sesi gelince yemeği kesip içeri baktım. Beni ilk fark eden Derin oldu.Şaşırmadım açıkçası.

Birbirimize sarıldık ama kıskanç rüzgar izin vermedi.
Abi anladık seviyon ama bizde seviyoz. Benim kardeşim onlar el insaf yani biraz .

Rüzgarın bu hareketine karşılık onu sinirlendiresim geldi. Yaptım da.Bana doğru hızla gelen Rüzgara Derin'i ittim.Bahçeye son hız koşmaya başladım. Beni tutarsa gebertirdi bundan emindim.

Havuzun önüne gelince ellerimi sözlerine koyup soluklanmaya karar verdim.Ses yoktu,gelmedi mi acaba..?Tam doğrulmuştum ki arkamdan birinin itmesiyle baş aşağı havuzu boyladım.

Tabi ki vicdansız rüzgardan başkası olamazdı bu.Ona istediğini vermicektim.Suyun yüzeyine çıkınca sırıtarak ona baktım .

Emir:Fena gelmedi ha.Rüzgar aşkım...?

Dedim sorarcasina,sonra devam ettim "Gel beraber yüzelim,hem daha romantik olur." diyip göz kırptım.

Rüzgar:Lan arsız pezevenk.Tek hücreli misin lan sen..?

Rüzgarımı sinirlendirip her zmn ki amacıma ulaşmıştım. Biraz daha sinirlendirsem hiç düşünmeden havuza atlar şu suda boğardı beni.Bu çocukta o potansiyeli görüyorum ben.

Ben ölürsemde türkiye tek yakışıklı gencini kaybetti diye asırlar boyu depresyondan çıkamaz. Ben bu ülkeme bunu yapıp rüzgarı kışkırtıp kendimi öldürtemem.

Bir şey demeden Rüzgara doğru ilerdim.Elimi uzattım beni çıkarması için. Önce uzattığım elime sonra bana baktı çatık kaşlarıyla. Şerefsize bak ya.İnsan da hiç mi kusur olmaz.Her haliyle yakışıklıydı hödük.

Elimi tutmadığında yavru köpek bakışları attım.Çoğu zaman gerçekten de çok etkili oluyor.
Sacmalamayin tabi ki de.Rüzgari havuza çekmicem.Ölmek için daha çok gencim ben.

Elimi tutar tutmaz hemen hızla çekti havuzdan.Hayvan gücü var lan bu çocukta.Tamam bende cılız bir şey değilim ama o benden daha yapılı.Rüzgar çoğu zaman spor yapan biri,ben ise yer içer uzanırım.

Haftada bi kere spora ya giderdim ya gitmezdim.Benim hayat felsefem bu.Ve hiç bir zmn değişmedi.

Rüzgarın tam gözlerinin içine bakıp ellerimi ıslak saçlarıma daldırıp karıştırdım.O ise sabır dilercesine başını yukarı kaldırıp sabır diledi.E haklıydı.Çaktırmadan güldüm. Arkasını dönüp ilerleyince bende koşarak ilerledim ve arkama bakmadan koşmaya devam ettim.

Emir :O GÜZELLİK BENİM.!

Eve girince Rüzgarın ismimi bağırarak söylemesi ve arkamdan gelmesi sırıtmama sebep oldu.Evde de biraz kovaladiktan sonra Derinin odasına geçtim. Ama cips kola tarzı şeyler almayı unutmadım tabi ki.

PSİKOPAT İKİZLER DEVAMIHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin