S E K S O G F Y R R E

156 10 0
                                    

Maraton 7/10

Katrines synsvinkel

Vi sneg os rundt om husets mur. Om i baghaven. Natalie åbnede stille vinduet på vidt gab. Hun scannede hurtigt rummet gennem de tynde blondegardiner, inden vi kravlede ind. Da vi kom inden for, kiggede jeg mig rundt. Oliver boede godt nok rigt. Forældrene var sikkert begge to direktører i eget firma for at have råd til alle de designermøbler. 

"Her er godt nok flot," hviskede jeg.

"Hans forældre er også meget rige. Faren har eget firma og rejser konstant til udlandet, og moren er jurist og har en elsker på sidelinjen. Det regner jeg med, at faren også har."

"Hvorfor slog I op?"

"Fordi han fulgte i sin mors fodspor og havde en pige på sidelinjen."

Oliver og Danny var altså begge nogle lorte. Begge nogle utro svin, som burde holdes i snor af en eller anden kinky dominantkvinde, der vidste, hvordan hun håndterede sådanne typer.

"Hvorfor endte du så med Danny?"

"Det fortæller jeg dig, så snart vi har fået fat på idioten."

Det var fint. Jeg ville gerne vide, hvad der egentligt var foregået mellem hende og Oliver, og hvordan hun egentligt havde mødt Danny. Jeg håbede virkeligt, alt kunne blive lagt bag os, når vi nu slagtede vores fælles fjende. 

Jeg fulgte efter Natalie op af en stor trappe til overetagen. Jeg håbede ikke, hverken Danny eller Oliver havde set os nede i haven. Da vi stod foran den midterste dør, kunne man høre stemmer derinde fra. Den ene var helt klart Dannys, den anden møtte være Oliver.

"Hvad skete der?" spurgte den stemme, som var fremmed for mig.

Natalie tog sin mobil frem og begyndte at optage deres samtale.

"Hun slog mig fandme i hovedet med en stegepande. Den sindssyge kærllig," sagde Danny. "Min næse er brækket. Hvordan tror du nogensinde, Mellissa vil kigge på mig efter det her?"

Mellissa? De havde jo slået op... ikke? Eller havde han også løjet om det...

"Hvornår duskede du sidst Mellissa?"

"For fem dage siden tror jeg. Jeg har sagt til Katrine, at jeg ikke er sammen med Mellissa mere, men det er jo kun den halve sandhed. Mellissa er så dejlig, Oliver. Hun har den perfekte fisse."

"Og det har din kæreste ikke?"

Jeg havde virkeligt ikke lyst til at høre det her. Danny sad og sammenlignede mig med alle andre piger, han havde været sammen med. Mellissa. Pigen, jeg havde hadet så meget, var nok i virkeligheden bare et offer som jeg. Måske skulle jeg kontakte hende? 

"Nej, ikke lige så god. Ikke, fordi hendes krop fejler noget - Mellissa har bare mere erfaring."

Av... den gjorde ondt. Han havde altid sagt, jeg var den bedste, han havde været sammen med, og jeg havde været dum nok til at tro på ham. 

Jeg kiggede op på Natalie. Hun gav mig et medlidende blik.

"Jeg ved det," hviskede hun. "Han sagde også til mig, jeg var den bedste, han nogensinde havde haft, men det siger han kun for at være sikret, han altid kan få ekstra knald."

En tåre faldt ned over min kind. Nu var jeg komplet ligeglad med, at Danny døde - og Mellissa skulle have sandheden af vide!

●●●

Vi fortsætter maratonnet i dag! 

Har et lille spørgsmål - jeg postede ikke Another Chance i går. Vil I have to afsnit af den også i dag - eller vil I hellere have 3 afsnit på den i morgen?

Skriv det i kommentaren - og glem ikke at stemme <3

- Mathilde <3

The Game of Gunnarsen | Martinus Gunnarsen FanfiktionWhere stories live. Discover now