14. Bölüm

2K 111 4
                                    

🔥

Şeytanın en büyük tuzağının kadınlar olduğunu söyleyenleri işitmişsinizdir bir çoğunuz. Fakat bu bilginin doğruluğunu da sorgulamış olmalısınız. Şayet bu bilgiye bir açıklık getirecek olursam, bu cümleyi şöyle düzeltebilirim;

Şeytanın erkekleri baştan çıkarmak için en büyük tuzağı kadınlardır..

Şeytan kadınlara öyle şeyler fısıldar ki, kadın şeytanın fısıltılarını âdeta büyüleyici bir sihir gibi dinler, söylediği her şeyi uygulardı.

"Bana ikinci kez bu hazzı yaşatır mısın Ateş?" Karşımdaki kadın bir saattir beni oyalıyor, işlerimi bitirmeme engel oluyordu.

"Git başımdan Pelin. İşlerimi bitirip evime gitmek istiyorum." Onu kaç kez reddettiğimi hatırlamıyordum. Fakat o bir keçi kadar inatçı ve bir hayli sıkıcıydı.

"Sen eve gitmekten nefret ederdin." Ona bakmasam da, gözlerini büyüterek bana baktığını görebiliyordum. Onu umursamadığımı anlaması için ısrarla yüzüne bakmadan konuştum.

"Artık evimi seviyorum. Seni kovmamı istemiyorsan derhâl çık odamdan." Sinirlendikçe işime odaklanmakta güçlük çekiyordum.

"Beni kovamazsın, ben babanın asistanıyım." Karşımda pişkince konuşması boğazına yapışma isteği uyandırmıştı fakat dizginlemeye çalıştım kendimi. "Öyleyse ait olduğun yere git. Odamda ne işin var?"

"Sana aşık olduğumu defalarca söyledim. Bütün şirket görüyor, bir sen göremiyorsun. Bana sadece bir gece özel davrandın. Sonra yüzüme bile bakmadın Ateş. Gururum incindi."

Bu kadın ya aptaldı ya da rol yapıyordu.

"Bütün kadınlara sadece bir gece özel davranırım. O da ihtiyaçtan. Sana özel bir şey değildi yani." Yüzündeki ifadeyi görmek ıçin yüzüne baktım. Kurduğum cümleye başta anlam veremese de, sonrasında gözlerinde beliren öfkeyle tükürürcesine yüzüme baktı.

"Pislik herif." Tepkisizce yüzüne bakmaya devam ediyordum. Yüzündeki ifade hoşuma gitmişti. Ayaklarını sertçe yere vurarak odamdan çıkışını seyrettim. Odamdan gitmesinin bu kadar kolay olduğunu bilseydim, bu konuşmayı daha önce yapardım.

İBLİS'İN VELİAHTI (TAMAMLANDI)Tempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang