Живот след смъртта

30 4 0
                                    

Мнението на MiniFizz_:
Има много тълкувания по тази тема. Едни смятат, че отиваме в ада или рая, други че всички отиват на едно и също място, трети вярват в прераждането, а четвърти не вярват в тези неща. Първото тълкувание е просто и ясно. Добрите отиват в рая, а лошите в ада. Кой преценява обаче? Дали има съд или върховен водач? Никой не знае. Поне не и живите. Другото тълкувание е съвсем ясно. Третото обаче е по-различно. Според философските форуми и теми които съм прочел, преди да стане човек, трябва да се мине през различни стадии. Те са: Котка-Куче-Човек-Костенурка-Орел. Орела живее най-дълго за това е на последно място. Неговия живот се простира на цели 350 години. Последното тълкувание е това, в което вярвам и аз. Според мен, когато човек почине го слагат в един ковчег и това е. Край.
Бонус от мен: Доста експерименти са осъществени с изкуствено омъртвени хора, които са били болни от рак или нещо друго смъртоносно. Точно в момента на смъртта тялото отслабва с 21 грама. Това се случва при всеки експеримент. Лично аз не вярвам, че това нещо се е случило и мисля, че са просто лъжи спуснати от правителството.

Мнението на __littlemoonchild__:
Хмм, дали има живот след смъртта...ами има доста теории по тази тема, а аз съм от хората, които вярват, че хората се прераждаме, но защо ли?
Ами аз вярвам в това защото, не веднъж съм имала чувството, че съм живяла и преди, съвсем различен от сегашния си живот, за това не се и страхувам от смъртта, хех. Защото предполагам и се надявам, че ще се преродя, но в какво? 
   Може би сте чували думите от сорта, ако живея добър живот ще се преродя в нещо хубаво...ще ми се да знаех, но за жалост все още никой не знае...няма човек, който да се е върнал от там и да ни каже, няма и да има...

Хей, здравейте! Ще се радваме да споделите и вашето мнение по темата в коментарите.

•Философията на живота•Opowieści tętniące życiem. Odkryj je teraz