kap 4

11 1 0
                                    

Shelas pov
Jag var på väg till min store bror, när jag såg en av våra skärmar i den gömda delen. Där elever inte får va innan vi gått ut skolan, men jag smög in ditt som alltid och kollade på en av skärmarna.

Den visade att en portal mellan flame lighting och wind strom hade öppnats. Jag tappade hakan jag hade läst om det två demonvargs rikena. Det var det starkaste av dom alla, dessa kungar var bröder och två av det tretton som vi behövde.

Jag smög ut ur det gömda rummet efter att jag smugit ut där ifrån gick jag till min mamma. Jag vill berätta att en kung, hade öppnat sin port som ulvarna kallar portalerna.

Jag stod uttaför min mammas dörr, sen knackde jag på och hörde ett kom in gumman. Jag började berätta det jag sett och viste om det tretton.

Min mamma tappade sin te kopp i golvet, när hon hade hört allt jag sagt och viste om de. Jag förstod att hon skulle staffa de båda ledarna för sina brott. Jag trodde aldrig min mamma skulle göra det.

Hon bad mig, att gå genom vår port ner till wind storms rike och ta med en varg med mig upp. Helst en som det inte bryr sig om och göma vargen i källaren på skolan. Där ingen ulv skulle leta efter henne.

Jag sa tack till mitt uppdrag tog med en zero kulla, som kan frysa ner allt i sin närhet.

Demon Kings Secrets Where stories live. Discover now