kap 11

5 0 0
                                    

Silver pov
Jag och mina män skulle möta upp, Dark Fangs arme i staden windy. När vi kom till staden stannade vi och kollade på armen som stod framför oss. Alla såg blodlystna ut och vill börja kämpa.

Jag sa hej på deras språk genom att buga inför dom, armens kapten gjorde det samma för mig. Vi visade dom staden som dom skulle ha som bas för deras strider och annat.

När jag och general fang pratade la vi märke till att porten öppnade sig och vi la inte mer engeri på det. Vi fortsatte prata och gick mot porten ändå.

Där stod Diana Sarai och någon jag inte känner igen. Vi hälsade på alla tre och jag bad det följa med mig till star och demo.

Vi började gå mot norra delen av staden, för att kunna springa till slottet. Jag ledde alla i följet till norra portvalvet ut ur staden.

Väll utanför väntade jag in alla och när alla var med, skiftade alla och vi började springa till slottet där alforna väntade på oss.

Demons pov
Jag och star lekte med varandra i tronsalen,  när Elena kom och började leka med oss. Efter en stund kom en vakt och sa" Silver är på väg med två hellare och en ung ulv. Kan ni möta dom vid porten alfor och alfa barn".

Jag och Elena gjorde oss redo att möta dom där nere och se vilka det är. Star frågade om han fick sitta på min rygg med Nea, för att vi hade blixten i ådrårna. Så vi sprang ut på terrassen och väntade tills vi såg rökmolnen där nere.

Jag började använda blixt enegrein och ladda för hoppet. Min dotter var redan vid porten och väntade. På att det skulle komma inom synhåll och efter några minuter gjorde dom det.

Hon ylar att jag kan hoppa och jag ylar till backa att jag var på väg.

Silvers pov
Jag hör ett yl och min varg steel säger att vi ska sakta ner med en gång. Vi börjar springa lite långsammare och sen kom det oväntade. En blodröd Blix slog ner femtio meter framför oss.

Vi tvärstannar och ser att det är demon Elena Star och Nea, det två kungliga bröderna. Alla böjer sig för dom och respekterar deras beslut om deras levnad i deras värld.

Demon Kings Secrets Where stories live. Discover now