3.Bölüm - Mine Çiçeğinin Gizemi

117 12 0
                                    

Deniz : "Beni mi arıyordun?"

(Çınar Denizi bir anda evin içinde görünce şaşırır ve dışarı çıkması için onu ikna etmeye çalışır.)

Çınar : "Konuşmamız gerek dışarı çıkar mısın hemen!"

Deniz : "İkinizin de ne olduğunuzu biliyorum Elanın bana yaptıklarını da hatırlıyorum. Araştırdığım kadarıyla vampirler insanların evlerine izinsiz giremiyorlar çünkü ortaçağ zamanındaki cadıların kendilerini ve diğer insanları korumak için yaptıkları bir büyü var. Buna kapı mührü deniliyor yani ben davet etmediğim sürece içeri giremezsin şimdi defol git buradan!"

Çınar : "Ela kendisinde değil ne yaptığını bilmiyor. "

Deniz : "Bana saldırırken bir an bile tereddüt etmedi. O artık bir canavar. Sende onlardan birisin şimdi defol buradan."

Çınar : "Elanın hiçbir suçu yok o isteyerek vampir olmadı vampir olduğunu bile bilmiyordu. Ailesi bir vampir avcısı bu duruma hasta olduğu için mecbur kaldı. Kendisini henüz kontrol edemiyor.

Deniz : "Vampir avcısı mı güldürme beni Elanın ailesini tanıyorum o tarz insanlar değiller. Ayrıca ister vampir olsun ister avcı umrumda değil bana yaptıklarını asla unutmayacağım."

Çınar : "Sana kanımı sundum seni iyileştirdim hayatını kurtardım sana zarar vermek gibi bir amacım da yok dışarı gel konuşacağız."

Deniz : "Sen beni salak mı sanıyorsun savunmasızca bir vampirin yanına geleceğim öyle mi?"

Çınar : "Bütün bunları hatırlaman hepimiz için kötü bir durum dışarı gelirsen sadece hafızanı sileceğime ve sana bir zarar vermeyeceğime söz veriyorum şimdi delikanlı gibi dışarıya gelir misin?"

Deniz : "Demek vampirler hafıza silebiliyor ha?"

Çınar : "Seni hipnoz edebilir ve hafızanı bütün bu yaşananları silebilirim."

Deniz : "Unutmak istediğimi kim söyledi? Dışarıya çıkmayacağım ve hafızamın silinmemesinin bir yolunu bulacağım. Vampirlerin tahta kazıklarla , tahta silahlarla ve güneşte ya da ateşte yanarak öldürüldüğünü biliyorum hemen terk et burayı."

Çınar konuşarak bir şey elde edemeyeceğini anlar ve Denizi uzaktan izleyerek yalnız yakalamanın bir yolunu arar. Bu sırada Deniz yine internetinin başına geçer ve araştırma yapmaya başlar. Vampirlerle ilgili karanlık bilgilerin yer aldığı bir site keşfeder. Siteye üye olur ve sitenin arama kısmına hipnoz yazar. Vampirlerin insanları hipnoz edebildiği , telepati yapabildiği , insanların zihnine girebildiği çeşitli akıl oyunlarına maruz bıraktığı , değişik rüyalar görmesini sağladığı gibi birçok farklı yazıyla karşılaşır. Arama butonuna vampirlerin hipnozundan korunma yolları yazar ama gerçek bir bilgiye ulaşamaz. Aradan saatler geçmiş olmasına rağmen gerçek bir bilgi edinemez ve siteden çıkarak bilgisayarını kapatır.

********************************************************
Ela evine dönmüş ailesine kavuşmuştur. Herkese sarılır ve evdekileri iyi olduğuna ikna etmeye çalışır.

Ela : "Neden anlamıyorsunuz iyiyim diyorum bir şeyim yok."

Neşe : "Videoyu izleyince insan istemsizce bir korkuya kapılıyor. Sana bir şey olacak diye babanda bende çok korktuk."

Ela : "Defalarca söyledim yine söylüyorum ben bir vampirim ve bana bir şey olmayacak."

Akın : "Bunun bir daha olmasına asla izin vermeyeceksin Ela ama bir vampir olduğun için değil bir avcı olduğun için izin vermeyeceksin. Size bu zamana kadar hiçbir şey anlatmamak ve eğitmemekle çok büyük hata ettik."

Avcı VampirWhere stories live. Discover now