6.Bölüm - Beslenme Sorunu

93 7 0
                                    

(Ela ve Çınar güçlükle kendilerine hakim olurlar ve soluk soluğa birbirlerinden ayrılırlar.)

Çınar : "Sana doyamıyorum ama artık ormana dönsek iyi olur. Bizi bekleyen müthiş iki akşam yemeği var."

(Çınar tam gitmek üzeredir.)

Ela : "Çınar hayır."

(Ela Çınarı kolundan tutar. Çınar şaşkın bir şekilde Elaya döner.)

Çınar : "Ne oldu yine o zavallıya mı acıdın?"

Ela : "Hayır. Avlanmak için seninle ormana gelemem."

Çınar : "Umarım mantıklı bir sebebin vardır."

Ela : "Seni seviyorum evet oldukça hoşsun ama kusura bakma benim için iyi bir eğitmen değilsin. Bu yüzden seninle birlikte gelemem."

Çınar : "Ne demek benim için iyi bir eğitmen değilsin? Sen kafayı mı yedin Ela? Sana beslenme konusunda yardımcı olmaya çalışıyorum. Tek yaptığım şey bu."

Ela : "Belki de tarzımız biraz farklıdır. Üzgünüm Çınar eğitim hayatıma seninle devam etmek istemiyorum. Beni vahşileştiriyorsun. Ben zaten kendi başıma bu saldırganlık dürtülerimi kontrol edemezken sen bu dürtüleri resmen tetikliyorsun. Benim istediğim şey bu değil."

(Çınar sinirli bir üslupla jest ve mimiklerini kullanarak konuşmasını sürdürür.)

Çınar : "Doğanın kuralı budur Ela. Sen bir vampirsin ve vampirler insan kanıyla beslenir. Buna mecbursun. Eğer ki beslenmezsen en geç 1 hafta içerisinde ölürsün ve o aptal insanların hiçbiri buna değmez anlıyor musun?"

Ela : "Bir zamanlar sen de insandın unuttun mu? Nasıl olur da bu kadar acımasız olabilirsin? Evet bir vampirim ve deli gibi kan içmek istiyorum inan bana kendimi kontrol edemiyorum. Evdekilere bile zarar vermekten ödüm kopuyor her saniye. Ya bir gün masum bir insanın hayatına istemeden son verirsem o zaman kendimi asla affedemem."

Çınar : "Saçmalamayı kes Ela. Önceden hepimiz birer insandık ama her şey geçmişte kaldı. Bazen kendi seçimlerimiz bazen ise kader bunun ne olduğunun bir önemi yok. Önemli olan içinde bulunduğun duruma ayak uydurmak. Sana git ve insanları öldür demiyorum ama doğan gereği az da olsa beslenmek zorundasın. Şimdi kendine gel ve özünü kavra."

(Çınar hafifçe Elanın çenesinden tutar.)

Ela : "Sana istemiyorum dedim."

Çınar : "Öyle mi?"

Çınar ani bir hızla ormana doğru koşar. Ela da peşinden takip eder. Çınar ormanın içinde Denizi bulur ve hiç düşünmeden boğazına yapışır. Acımasızca dişlerini batırır. Akmakta olan kanı içer. Denizin kanı boynundan yerlere doğru akmaktadır. Akan her kan damlası Elayı çılgına çevirir. Çınar Denizin attığı çığlıkları umursamadan Denizin kanını vahşice sömürür ve sonra kanlı yüzüyle Elaya döner.

Çınar : "Belki bu durum iştahını açar ha ne dersin?"

Elanın eli ayağı titremektedir. Kan karşısında baygınlık geçirecekmiş gibi hisseder. Deniz bu sırada çığlık atmaktadır. Atılan çığlıklar , korku hissi , adrenalin ve kanın kokusu Elayı daha çok çekmektedir. Ela istemsizde Çınarın kollarının arasındaki Denize doğru birkaç adım atar.

Deniz : "Ela yalvarırım dur lütfen."

Çınar : "Hadi Ela bu kadar uzak durma. Yaklaş ona ne de olsa aranızda özel bağlar var. Bakalım Ela sana gerçekten değer veriyor mu yoksa seni sadece bir öğle yemeği olarak mı görüyor?"

Yayımlanan bölümlerin sonuna geldiniz.

⏰ Son güncelleme: Mar 27, 2020 ⏰

Yeni bölümlerden haberdar olmak için bu hikayeyi Kütüphanenize ekleyin!

Avcı VampirHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin