Bölüm 10

18.5K 497 69
                                    

Annemi düşünüyordum. Ara sıra aklımdan çıkıyordu. Ve ben bundan suçluluk duyuyordum. Aşağıya  indim ama Ayaz'ı göremedim. Odasına baktım ama orada da yoktu. Terasa çıktım. Ayaz'ın arkası bana  dönüktü. Sanki beni görmüş gibi arkasını döndü. Elinde sigara vardı.Sigara içmesine şaşırmıştım. Daha önce hiç görmediğim için. Yanına gittim. Yanına giderken beni süzüyordu ,süzüyordu ve kaşları daha çok çatılıyordu. Parmaklıklardan tutup yüzüne baktım.

"Annemle konuşmak istiyorum" dedim kesin bir SESLE. Annemi görmem lazım artık. Duruşumu dikleştirdim. Sigarasından derin bir nefes çekti. Elmacık kemikleri kendini daha çok belli ederken dumanı yüzümü üfledi. Elimi yüzümün  önünde salladım.

"Annemle görüşmem lazım" dedim, kelimeleri üzerine bastıra bastıra sigarayı bitirip aşağı attı.

"Anneni görmek istemezsin" dedi Ne olduğunu anlamadım.

"Neden" dedim. cevabından korkuyordum.

"Sonra öğrenirsin" dedi. bunu kızgın söylemişti. Sanırım ısrar ve sorulardan hoşlanmıyordu veya hastalığıyla ilgiliydi. Hasta herif! "Götürürüm ama bir şartım var" dedi.
"Neymiş o"
"Bir günlüğüne kölem olacaksın. Hayır kelimesini kullanmayacaksın. Nasıl?" dedi. Ekledi. "Ha şunu unutma. Seni buradan çıkartacak tek kişi benim." dedi ve içeriye girdi. Arkasından baktım. Annemi çok özledim ve görmek istiyordum. Ayaz'ın sadece bi günlüğüne kölesi olmak o kadar kötü olmamalıydı heralde dedim ve bende içeriye girdim arkasından. Ayaz 'ı aradım etrafta. Odasından sesler gelince orada olduğunu anladım. Kapıyı açtım direkt. Karşımda üstü çıplak, kol kasları ve baklavaları göz alıcı türden bir Ayaz vardı. Sjjsjsjsjs😜. Bakışlarımı üzerinden alamıyordum. Sürekli bakma isteği vücudumu esir alırken Ayaz'da gülüyordu. Ben gözlerimi ondan alamıyor o ise gülüyordu.Gözlerimi çekmeyi başardığımda göz göze geldik. Kollarını iki yana açtı

"İyi süzdün" dedi. Sonra ben bir şey demeden dolabı karıştırdı. Kıyafet seçmeye başladı.

"Hadi hazırlan" dedi bana.

"Neden" dedim. Dışarı mı çıkacaktık ki.

"Annene gitmiyor muyuz" dedi.

"Cevabımın bu olduğunu nereden çıkardın?"

"Cevabının ne olduğunu tahmin etmiyordum. Emindim ve biliyordum. Şimdi hazırlan" dedi ve kendine seçtiği gömleği giymeye başladı. Ben de tam odadan çıkacakken

"Benim aldığım kıyafetler bana özel. Ayrıca onlar çok kısa. Senin için başka bir dolabım daha var. Onları da ben seçtim ama onlar açık değil. Sen odana geç ben sana giyeceğin kıyafetleri getiririm."dedi.Kapıyı kapattım. Başka bir dolabım olmasına sevinmiştim. Odama geçip Ayaz'ı bekledim. Beş dk sonra kapı çaldı. İçeri Ayaz ve kıyafetlerim girdi. Ayaz kıyafetleri yatağın diğer tarafına bırakırken
" Duş alırsın sanıyordum"dedi ve göz kırptı. Bende aksi bir sesle

" Sen varken mi? "dedim. Sesim birazda alaycı çıkmıştı. Yüzüme yaklaştı.

" İstersen benle birlikte de alabilirsin"dedi. Tüylerim diken diken olurken gözlerimi kaçırdım.Yanaklarım al al olmuştu ve yanıyordu. Terbiyesizliğiyle birlikte kendisi de odadan çıktı. Bende sinirle kıyafetleri üzerime geçirmeye başladım.Edepsiz herif diyerek söyleniyordum.

Ayaz'ın getirdiği kıyafetlerle aynada kendime baktım. Siyah bir kot ve Siyah, üzerinde kırmızı yazı olan bir tişört vermişti. Kıyafet bedenimi çok güzel sarıyordu ve darlığı vücudumu sergiliyordu. Siyah olması da beni şaşırtmamıştı. Odamdan siyah çantamla birlikte çıktım. Ayaz merdivenlerin sonunda beni bekliyordu. Yanına gittim. Beni gelişi güzel süzdü. Sonra bir şey dikkatini çekmiş gibi bu sefer kaşlarını çatarak süzmeye başladı. Soramadan edemedim.

İŞKENCEHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin