Bölüm 12

16.9K 479 43
                                    

Belimde bir baskı hissettim.Mayışmış gözlerle belime baktım.Bir kolun bana dolandığını görünce hemen kim olduğuna baktım.Ayaz'dı. Sakinleşmeyi bekledim. Derin bir nefes aldım. Korkmuştum. Kollarına tekrar baktım. Sahiplenir gibi sarılmıştı. Gözlerim bir süre kolunda takıldıktan sonra gözlerine baktım ki sıçradım hemen. Gözleri açıktı ve bana bakıyordu. Ağızımdan,ismi, ürkek bir şekilde yüksek çıkarken gözlerimi kaçırdım. Sonra olduğumuz pozisyon aklıma gelince kollarını çekmeye başladım. Bırakmadı.

"Rahat dur" dedi. Nefesi alkol kokuyordu ve sesi mayışmış çıkmıştı.

"Neden içtin?" dedim. Sorum kendimden bağımsız çıkarken ağzımı kapattım elimle. Keşke söylemeseydim. Şimdi onu merak ettiğimi düşünecekti. Ama bir dakika? Gerçekten Ayaz'ı  merak ediyormuydum? Kendimle çelişirken boşboğazlık yapıp sorduğum soruya yine de bir cevap aradım. Ve gözlerine baktım. O da bir süre yüzümün her zerresine baktıktan sonra birden beni belimden daha sıkı tutup altına çekmesiyle nefes alamadım. Ayaz ağırlığını vermiyordu ama neden nefes alamıyordum. Bunu kabullenmek istemem ama sanırım Ayaz'ın her bir davranışı beni etkisi altına alıyor, boğazımı soluksuz bırakıp, kalbimi daha çok pompalıyordu.

"Ayaz napıyosun çık üstümden, sarhoşsun" dedim, yalvarır gibi çıkan sesim beni güçsüzlüğe sürüklerken üstümden kalkmasını bekledim. Elini yanağıma koyup usulca okşadı. Alnını alnıma yasladı. O sırada parmaklarımın yatak örtüsünü sıkıca tuttuğumu fark ettim ve derin bir nefes vererek örtüyü bıraktım ve Ayaz'ın gözlerinin içine baktım.

"Ayaz sarhoşsun çık üstümden" dedim. Yanağımı hala okşuyordu. Dudakları dudaklarıma eğildi. Bir öpücük bırakıp biraz geri çekildi.

"Sen sarhoş ediyosun lan beni? Anlamadın mı hala? Senin benim olduğunu kanıtlamam için becermem mi gerekiyor illa." dedi. Çok sinirli çıkmıştı sesi. Kendimi savunmaya geçtim kendimi toparlayıp,sesimi olabildiğince dik ve güçlü çıkarmaya çalıştım.

"Böyle bir şey yapamazsın. İstemediğimi söylemiştim" dedim. Sesime ben bile şaşırmıştım. Ne kadar çabalasamda sesim cılız çıkmıştı. İçimden bir kaç kere prova etmeme rağmen ben bile kendimi bu gerçeğe inandıramıyordum. Ayaz sarhoş ve hastaydı şuan. Ve ne kadar kurtulmak istersem isteyeyim bırakmayacağını biliyordum.

"Ben istiyorum lan, ben istiyorum seni. Deliler  gibi hemde. Şimdi tekrar soruyorum. Benim olacak mısın, olmayacak mısın?". O an gözleirmden yaşlar akmaya başladı. Hıçkırıklarım da kendini göstermeye başlarken gözlerine baktım.

"Olmazsam?" dedim zorlukla. Hıçkırıklarım daha da şiddetlendi. Cevabını korkuyla bekledim.

"Her türlü benimsin zaten. İstersen bu işi zorla,istersen seve seve yapalım."dedi.Gözleri ilk defa acımasız bakıyordu ve çok korkuyordum.Hıçkırıklarım artarken nereden geldiğini anlamadığım bir cesaretle bağırdım.

" Yapamazsın"dedim. Yüzümü buruşturup sarf ettiğim sözler sayesinde gözlerinde bir acıma duygusu belirdi. Ama sonra o yok oldu.Kalp atışlarım hızlanırken kulağıma eğildi ve fısıldadı.

" Hemde öyle bir yaparım kii"cümlesini bitirir bitirmez kasıklarımda hissettiğim ani  baskı gözlerimi pörtletmeme yol açtı.

" Ayaz napıyorsun"dedim ağlamam kesilmişti. Sesim çok cılız çıkmıştı.

"Senin istemediğin ama benim çıldıracak kadar istediğim şeyi yapıyorum.Eğer şimdi gerçeğini istemiyorsan, kabul et. Bir gün tamamen benim olacaksın" dedi. Başımı korkuyla salladım hemen. Düşünmeme gerek yoktu zaten. Kabul etmeseydim...Zorla onun olacaktım. Ayaz'ın boynuma eğildi tekrar. Oraya uzun bir öpücük bırakıp çekildi. Alnını alnıma yasladı.

"Akıllı olduğunu biliyordum. Bir gün sende bana tutulacaksın, işte o zaman tamamen benim olacaksın" dedi. Sonlara doğru sesi kısık ve şehvet dolu çıkarken irkildim. Cümleleriyle bile başım dönüyordu. alnıma bir öpücük bırakıp kendini ufak bedenimin üzerinden çekti ve yanıma yatıp kollarını sıkıca, sahiplenircesine tekrar bana doladı. Gözlerim tekrar dolmaya başlamıştı. Kendimi toparlayıp onun tarafına döndüm. Cesaretlendim ve

"Sana tutulacağımı nereden biliyorsun, böyle yaparak beni kendinden daha çok soğutuyorsun" dedim. Gözlerim tekrar dolmaya başlayınca Ayaz başparmaklarıyla gözlerimi silip, gözlerime derince bakmaya başladı.

"Benden başka seçeneğin yok ve olamazda. Öyle biri daha anasının karnından doğmadı"

Gözlerimi sildim. Şimdi asıl sorudaydı.

"peki sen" dedim. Gözlerim tekrar dolmaya başladı. Onun beni paçavra gibi kullanıp atacağı hissi tüm bedenimi amansızca korkutuyor, titrememe neden oluyordu.

"Sil şu boktan göz yaşlarını" dedi. Hafif gülerek karşılık verdim. Sonra tekrar ağlamaya başladım. Ayaz gözlerimi silerken konuşmaya devam etti.

"Bazı şeyleri dile dökmeye gerek kalmaz Gamze. Yaşayarak anlarsın. Ve ben sana bu yaşatmak istiyorum, tamam mı?" dedi. Bana cevap ararmış gibi bakınca kafamı sallamakla yetindim.

"Şunu bil ki, senin yerini şuan kimse dolduramaz dolduramayacakta. Senin kadar masum, saf birisini nerede bulacağım ki? Sen başkasın, Gamze. Çok başka. Sana karşı hissettiğim duygularda çok başka. Sen hayatıma girince her şey başka bir hal almaya başladı günlerden beri."Dudaklarıma uzun bir öpücük bırakıp dudaklarını dudaklarına sürttü.

" Benimsin"dedi ve bu sefer dudaklarımı kanatırcasına sertçe öpüyordu. Şuan hırsını almış gibiydi. Sanki onu kabullenişim(ki biraz zorla da olsa) onu o kadar heyecanlandırmıştı ki! Dudaklarının bazen gerilemsinden ara sıra güldüğünü anlayabiliyordum. O dudaklarımı keşfe çıkarken ben ise hala söylediklerini düşünüyordum. Ayaz beni seviyordu, ama yinede tam emin olmadan ona yüz vermesem iyi olacaktı. O yüzden beynimin yaptığı sinyalleri kafamdan uzaklaştırıp sadece bekledim. Dudakları üst dudağımı ısırdı ve geri çekildi biraz.

"Karşılık ver" dedi. Ses sert çıkmıştı. Dudaklarıma tekrar kapandığında ittiraz etmeden ayak uydurdum ufak ufak. Şu an içimdeki his öyle bir şeydi ki. Sanki kalbi Ayaz'ı bende çok öpmek istiyormuşum sinyaller yollarken, beynim ise ona dur demem için yalvarıyordu. Hani hep derler ya? Kalbinin sesine kulak ver. Bende öyle yaptım. Öpüşüne ufak ufak karşılık verdim bende. Geri çekildiğinde nefes nefeseydik. Yanaklarımın kızarıklığını 
göstermemek için tam arkamı dönüyordum ki,kolumdan tutup yanaklarımdan ısırdı.

"O kızarak yanaklarını ısıra ısıra koparmak istiyorum var ya" diye söylendi. Sesi neşeli çıkıyordu pisliğin. İstediğini almıştı nasıl olsa.

"Gel buraya" deyip beni göğsünün altına alınca, yanağımı sert göğüsne dayadım. Üstünün çıplak olduğunu fark edince hemen geri çekilip gözlerine baktım dehşetle. Ayaz bir kahkaha attı.

"Alış istersen, ben hep çıplak yatarım ve artık sende benimle uyuyacaksın."

"N-ne ama a-"

"Aması yok. Benimle yatıp benimle kalkacaksın artık" dedi ve yüzümü tekrar göğsüne yasladı. Saçlarımı koklayıp öptü.

Bir süre sonra düzenli nefes alışverişinden uyuduğunu anlamıştım. Bende kendimi uykunun kollarına(yani Ayaz'ın kollarına) bıraktım.

Oy vermeyi unutmayın

İŞKENCEحيث تعيش القصص. اكتشف الآن