2.7

531 62 9
                                    

Lucas_xx444:
Önümden o güzel turuncu saçlarını sallayarak geçme be güzelim.

Lucas_xx444:
Ben hayatımda hiç böyle bir trip yemedim.

Song_Yui:
Geber Lucas

Song_Yui:
İnsan affetmem için en azından birşeyler yapar.

Lucas_xx444:
Çiçek çikolata alıp istemeye mi geleyim?

Lucas_xx444:
Saçmalama Yuqi

Song_Yui:
Yazıklar olsun başka hiçbir şey demiyorum sana!

Görüldü (11.52)

Ona cidden çok kırılmıştım. Yaptığı şey hiç hoşuma gitmemişti. Ayrıca neden böyle asabi davrandığını anlayamıyordum. Yemek arasına az kalmıştı onunla o zaman konuşacaktım. Dersi büyük bir bıkkınlıkla dinlemeye başladım...

Ders bitmişti ve masadan büyük bir hız ile kalkmıştım. Arkadan seslenen Suhaha'yı dinlemeden hızla merdivenlerden inmiştim. Lucas'ın sınıfının önüne gelince onu beklemeye başladım.

Lucas sınıftan çıkar çıkmaz beni görünce şaşırmıştı. Yanıma geldi ve "Hem trip atıyorsun hem de özleminden yanıma geliyorsun" dedi. Sinirimi bozmaktan başka birşey yapmıyordu. Histerik bir gülüş atıp "Beraber yemek yiyelim mi? Konuşmamız gereken konular var" dedim. Bana baktı ve "İyi o zaman hızlı ol" dedi.

Lucas bileğimden tutup beni yemekhaneye doğru götürüyordu daha doğrusu sürüklüyordu. Yani ben öyle sanıyordum. Beni konferans salonuna doğru götürüyordu. Salonun içine girince kapıyı hemen kilitledi ve bana döndü. Ona mal mısın bakışları atarken o ise bana yaklaştı ve yavaşça dudaklarıma bir öpücük bıraktı. Geri çekilip bana büyük sweatinin cebinden çikolatalı süt çıkardı. Çikolatalı sütün üzerine bir adet de not yazmıştı.

Kısa ama öz olsun. Seni seviyorum minik sincabım...

Evet ben çocuk ruhlu birisine aşık olmuştum.





Bok gibi bir bölümden herkese merhaba. Kitabın neden böyle saçma bir ilerleyiş aldığını söyliyeyim. Final yaklaşıyor ve ben artık yazacak bir şey bulamıyorum. Herkesden çokça özür diliyorum lütfen beni affedin :'(

Message~ LuqiHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin