25. Šílenství

863 75 27
                                    

Hermiona už se chystala domů, když ji u krbu odchytil Ron. Potterovi jim dnes oznámili, že čekají jejich druhé dítě a všichni se to rozhodli pořádně oslavit. Draco se Scorpiusem odešel před dvěma hodinami, ale i její manžel pár skleniček ohnivé whiskey vypil, takže je nechtěla doma nechávat příliš dlouho samotné.

„Co se děje, Rone?"

„Jen jsem se chtěl zeptat, jestli bys se mnou někdy někam nezašla?" zeptal se a Hermiona na něj vytřeštila oči.

„Cože? Rone, já jsem s Dracem!"

„To pořád trvá?" zamumlal a Hermiona si povzdechla. Ron toho dnes měl jak z praku.

„Rone, jsme manželé," odpověděla a povzbudivě jej poplácala po zádech, než vkročila do krbu a zmizela v zeleném dýmu. Doufala, že má Ron doma lektvar proti kocovině, neboť mu zítra bude opravdu špatně.

Když však doma vkročila do obýváku, poznala že nebude jediný komu bude zítra špatně. Scorpius ležel na gauči se špinavou pusou od čokolády a všude kolem něj ležely prázdné obaly od všelijakých sušenek, bonbonů a chipsů.

„Draco?! Co jsi to udělal našemu synovi?" vyjekla Hermiona, když Draco vešel do obýváku a sám se cpal čokoládovou oplatkou.

„Nechal jsem ho jíst všechno, co chtěl, protože jsem ten cool rodič. Narozdíl od tebe," řekl a Hermiona mu věnovala nevěřícný pohled.

„Prosím?! Co jsi to právě řekl?" zeptala se a oči se jí nebezpečně zužily.

„Řekl jsem, že tě miluju a že jsi ta nejlepší manželka na světě. Omlouvám se, už to nikdy neudělám," zamumlal a ztěžka polkl. Náhle velmi rychle vystřízlivěl.

„Až zítra bude sedět u záchodové mísy, postaráš se o něj, když jsi ten cool rodič," řekla a odešla do ložnice. Dnešní den byl opravdu jedno velké šílenství.

Než si však šla lehnout, připravila oběma svým chlapcům lektvary, které ráno budou jistě potřebovat.

Co by si bez ní počali?

Střípky z jejich života Kde žijí příběhy. Začni objevovat