[P08] - Blood and roses ✓

583 47 9
                                    

Zdravíčko!

Ano, jsem to skutečně já. Neležím někde pod zemí ani nehledám vodu na Marsu. Jsem živá, sice ne úplně zdravá, ale živá. Možná bych měla vysvětlit, kam jsem se tak z nenadání poděla. Velmi jednoduše řečeno: chytil mě obrovský grafický blok. Tento blok někdy přecházel až v nechuť něco tvořit a proto jsem si od grafiky dala velkou pauzu. 

Avšak mě tentokrát něco dokázalo dostatečně namotivovat, abych se pokusila (nakonec úspěšně) vyhrabat ze svého tmavého doupěte. Otázkou zůstává, jak dlouho mi tato motivace vydrží, ale snažím se zůstat pozitivní. Takže mě oficiálně ještě neberte, že jsem zpět, ale věřte, jsem již blízko. 

Každopádně musím poděkovat všem, kteří čekají na cover, za vaši trpělivost. Divím se, že jste mě ještě neukamenovali. Všechny objednávky se pokusím dodělat v nejbližší době. 

A tady je dnešní cover! Trošičku se přiblížil mé představě a na navrácení z podsvětí to není nejhorší práce, avšak nejsem 100% spokojená. Pokud se vám celý cover zdá tak nějak zvláštní a kostrbatý (hlavně ty vlasy), je to tím, že jsem si pořídila grafický tablet a tenhle cover byl spíš takový tréninkový. Ale už mi to jde značně lépe!

(nějak mi nešel přidat mockup, kdyžtak jej dodám později)

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

(nějak mi nešel přidat mockup, kdyžtak jej dodám později)

Určitě mi napište, jak se vám cover líbí!

Mějte se krásně a skládejte básně! (Či cokoliv kreativního. :))

Eve <3 

The Guardian ↠ Graphic Portfolio [OPEN]Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin