[P14] - Kapera✓

311 57 9
                                    

Zdravím vás!

Pozn. Tento cover si majitelka "nevyzvedla" takže byl přesunut do premades, ale nechtěl se mi měnit ten text tady. Omlouvám se, jsem líný čuník. :)

Ano, proběhlo zmrtvýchvstání a normálně bych se ani nedivila, kdybyste mě chtěli pod zem zakopat zpátky. Myslím, že bych si to zasloužila. Nebudu se dlouho vymlouvat. Neměla jsem chuť na grafice pracovat a vždy, když jsem se o něco pokusila, po 10 minutách jsem to vzdala, protože to byla katastrofa. Dneska jsem se ale k tomu již opravdu dokopala a doufám, že vás budu moct zásobit pěknou dávkou nových premades a objednávek.

Chtěla bych se omluvit všem čekajícím, avšak vím, že kdybych se k tvoření vašich obálek nutila, nebyla by spokojena ani jedna strana. Pokud nastaly nějaké změny, rovnou mi pište.

Dnešní cover je pro susenka_fury, jejíž objednávka mě zaujala při prvním přečtení. A byl to cover, který mě dneska (snad) vytáhl z dlouhého grafického bloku. Musím se přiznat, že mi nepřipadá nějak zvlášť úžasný. Rozhodně má nějaké chybky, ale já jsem na ně při jeho tvorbě neuměla přijít. 

Ale na to, že to je první cover po tak dlouhé pauze, jsem se nešetřila. Hned jsem se pustila do manipulace (ve které zas tak zběhlá nejsem) a různého zkoušení nových věcí. Každopádně doufám, že se vám a autorce líbí. (Kdyžtak mi napiš zprávu a já ti cover pošlu na mail.:))

:))

Ups! Tento obrázek porušuje naše pokyny k obsahu. Před publikováním ho, prosím, buď odstraň, nebo nahraď jiným.

I přes mou neaktivitu mě začalo sledovat několik nových človíčků a tato knížka neustále dostávala nějakou tu lásku

Ups! Tento obrázek porušuje naše pokyny k obsahu. Před publikováním ho, prosím, buď odstraň, nebo nahraď jiným.

I přes mou neaktivitu mě začalo sledovat několik nových človíčků a tato knížka neustále dostávala nějakou tu lásku. 

Moc vám děkuju :3

Eve <3

The Guardian ↠ Graphic Portfolio [OPEN]Kde žijí příběhy. Začni objevovat