8. Nunta

3.3K 55 15
                                    


A trecut deja 1 săptămâna de când eu si Alexander stăm impreuna, 1 săptămâna în care am fost rasfatata și ma simțeam ca o prințesă.
Am ajuns să facem si baie împreună, pot spune că oficial suntem împreună, invatam la română pentru ca maine aveam test pff...nu am chef de învățat, Alexander a plecat până la părinții lui iar eu am rămas singura.

***

Însfârșit terminarea de învățat când primesc un mesaj de la Mike.

M: Lisa, trebuie să vii urgent acasă la Alexander.

L: de ce? s-a întâmplat ceva?

M: da, iti las adresa unde sa vi

Cum am primit adresa ma imbrac într-o pereche de blugi albaștrii, un tricou alb și un hanorac gri pe deasupra, i-au cheile de la masina și pornesc spre casa părinților lui Alexander.
Nici nu stiu cum am ajuns fără să fac accident, era noapte afara iar totul era întunecat, însfârșit ajung în fața unei vile, presupun ca asta e casa. Ies din mașină și intru în casa, când intru, găsesc o vază cu trandafiri albi și roșii aruncați pe jos cărora le-au fost rupte petalele iar Mike curata apă care se scurgea pe masa și pe jos.

M: Lisa, ce ma bucur ca ai venit, numai tu îl poți ajuta pe Alexander acum
L: dar...ce cauti tu la el acasă?
M: el nu ți-a spus așa că îți voi spune eu. Tatăl lui a divorțat acum 9 ani de mama lui pentru ca avea o dependentă de droguri iar 2 ani mai târziu a cunoscut-o pe mama mea iar azi a cerut-o în căsătorie și ea a acceptat și de aici poti vedea și tu cum a reacționat.
L: unde e?
M: afara lângă piscina.

Mike imi arată ușa care dă la intrarea piscinei și când ajung îl văd pe Alexander îmbrăcat tot în negru, stând pe un sezlong. Într-o mâna avea o sticlă de whisky iar în cealaltă un pahar din care mai lua câte o gură.

L: parca mi-ai zis ca nu bei
A: nu beau, la fel cum nici tu nu bei.

Imi încrucișează mâinile și ma uit la el.

L: uite stiu t-
A: ți-a povestit Mike nu?
L: da

Îl puteam vedea cu mai bea din paharul ala nenorocit.

A: până la urmă asta-i motiv de sărbătoare nu? dragul meu tată se însoară iar eu o să am un frate vitreg.
L: nu crezi ca ai băut cam mult?

Am tresarit când sticla de whisky a făcut contact cu solul, ma aplec și încep să adun cioburile.

A: nu lasa, pot s-o fac și eu
L: au!

Ma taiasem, imediat cum a văzut că-mi curge sânge, mi-a luat mâna și să uitat la ea.

A: vino cu mine.
L: ok

M-am ridicat și am mers până într-o cameră crem cu un pat de 2 persoane m-am asezat pe pat iar el a aud un bandaj pentru tăietură mea. În câteva minute aveam mâna bandajata iar el să pus pe pat lângă mine.

A: scuze
L: pentru?
A: pentru ca daca nu aș fi băut, tu nu te-ai fi tăiat.
L: sti ca nu-mi place sa te vad suferind în plus, ar trebui să te bucuri pentru tatăl tau.
A: da ai dreptate.

Și-a apropiat buzele de ale mele și m-a împins ușor pe pat, i-am dat tricoul negru jos și am inceput să-l mângâi pe abdomen.
Într-o clipa bluza mea alba ajunsese pe jos lângă tricoul lui, ma saruta pe gât apoi imi acapara buzele în timp ce ma mângâia pe obraz.

***
Ma trezesc într-un pat gri învelită cu o pătura alba iar sub capul meu era mâna lui Alexander, ma intorc spre el și îl privesc cum doarme, era așa frumos. Fără să vreau l-am trezit din somn.

Just friends {18+}Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum