21

1.7K 57 2
                                    

Astrid p.o.v

Oeste 3 ani..

Am trecut in anul 4 al scolii de academie, nu a fost usor, mai ales dupa ce el a plecat.  Simteam ca innebunesc, in fiecare noapte timp de cateva luni bune, il visan

Dar am trecut peste..intr un fel.

Astazi avem un fel de festival de la implinirea de 50 de ani a Academiei. Ma imbrac lejer pentru ca nu avem antrenament.
---☆☆--

-Si acum il invit alaturi de noi pe domnul si doamna Wood.
Spune directorul.

Eu ma innec cu sucul si barbia imi atinge pamantul.

Il vad, dichisit, aranjat, la patruace, este frumos,..si alaturi de el, la brat sta o superba femeie, inalta, cu forme de invidiat, si matura.

Simt cum innebunesc, a plecat sa se insoare?

Privirea ii cade pe mine in timp ce isi spune discursul iar pamantul fuge de sub picioarele mele. Am fost o farsa pentru el.

Damian p.o.v

O vad, tremura, mi se frange inima, dar continui sharada asta, altfel...o sa o patim ..toti.

Continui discursul in timp ce ma uit la ea. La un moment dat se ridica si fuge.

Am mai vazut o dupa ce am plecat, am urmarit o, am tanjit dupa ea, am fost tentat sa ma duc la ea de multe ori, dar nu am putut.

Oticum, am ramas cu fantomele despartirii noastre, tanjeam ca si ea sa se gandeasca la mine, stiam ca o face, era ca un gand erotic care nu imi dadea pace, si acum am venit sa il "sting" .

Dragilor, m am intors. Daca va intrebati ce e cu misterioasa doamna wood sau cu intoarcerea lui Damian, ei bine..urmeaza o continoare pe cinste

Academia MilitaraWhere stories live. Discover now