sport festival

84 1 1
                                    

'EN AAN DE ENE KANT ZIEN WE SHINSO HITOSHI VAN DE GENERAL STUDIES EN AAN DE ANDERE KANT (L/N) (Y/N) VAN DE ONDERSTEUNENDE OPLEIDING KLAS 1F' schreeuwt de held present mic door de microfoon. Oke ik snap wel waarom ze voor hem hebben gekozen om dit te presenteren. Rustig loop ik door de gang naar het podium. Ik heb iemand horen zeggen dat Shinso's quirk hersenspoelen is maar ik denk niet dat het heel veel uitmaakt. En voor mij? Sommige zeggen dat ik quirkless ben en zo lijkt het misschien ook maar geloof me dat ben ik niet. Mijn quirk word immuniteit genoemd en het werkt zeer simpel, ik ben letterlijk immun voor iedereens quirk.
De zon verblind me een beetje als ik in de openlucht sta. Aan de andere kant staat Shinso. We kijken elkaar aan en zodra Mic zegt dat we kunnen beginnen start hij met praten. 'Dus
(l/n) niemand weet echt wat je quirk is hè. Interessant kun je wel zeggen'.
'Ja inderdaad maar blijkbaar heb je ook geen onderzoek naar gedaan. En het spijt me maar ik ga dit snel afmaken' reageer ik. Zijn ogen verbreden als hij er achter komt dat zijn quirk niet werkt. Jammer joh. Ik loop rustig naar hem toe. Geen idee wat hij verwacht maar hij doet geen enkele moeite om zich te verdedigen. Het is dan ook erg gemakkelijker voor mij om de druk punten in zijn nek te vinden en hem naar de grond te dwingen. Dan lijkt de paars harige jongen te ontdekken dat hij aan de verliezende hand is en begint tegen te stribbelen. Hij probeert aan mijn greep te ontsnappen maar de grip op zijn nek is te stevig. Hij blijft maar bewegen en hij moet geïmobiliseerd worden, dus doe ik het enige wat in me opkomt. Ik ga op hem zitten. Ja inderdaad ik ga op hem zitten. Met het gezicht naar de grond hapt hij in het stof. Met veel moeite probeert hij nog overeind te komen maar veel maakt het niet uit. Het is duidelijk dat hij geen lichamelijke training heeft gehad en te veel gerekend heeft op zijn quirk. Hier heeft hij dus geen rekening mee gehouden. 'Shinso kan je bewegen?' vraagt midnight.
Zeer sarcastisch en met een beetje irritatie reageert hij hier op: 'er zit iemand op me dus nee het ziet er niet naar uit dat ik kan opstaan'. 'Dan is de winnaar (l/n) (y/n)!!' roept midnight. Nog grinnikend van Shinso's eerdere opmerking sta ik op en bied hem een hand aan. Nog verdwaasd dat het zo snel voorbij was neemt hij het aan en ik trek hem omhoog. Samen lopen we het strijdperk uit. Als we uit het zicht zijn vraagt hij:' hoe kan het dat mijn quirk niet werkte?'
'Door mijn eigen quirk. Het word immuniteit genoemd, ik ben immun voor alle quirks. Neem bijvoorbeeld Hagakure, ze is onzichtbaar want dat is haar quirk maar omdat ik immun ben voor quirks zie ik haar dus gewoon' leg ik uit.
'okeeeeee? Ik denk dat ik het snap' zegt Shinso. 'Zou je dus ook onbeschadigd door de explosies van dat agressieve kind uit 1A kunnen lopen?'
'Ja, en todoroki zou me kunnen onderkoelen of af fikken wat hij wil maar het zou niet werken'.
'De enige manier om je te verslaan is dus in een hand im hand gevecht?'
'Precies, je krijgt het snel door. De meeste mensen raken helemaal in de war hoe simpel het ook kan zijn'. Inmiddels zijn we op de tribunes aangekomen en gaan we zitten op een bankje om ons gesprek voort te zetten.
'En hoe zit het dan met quirks als die vent met zijn staart?'
'Geen idee nooit echt over na gedacht. Het is een quirk dus ik veronderstel dat het gewoon door me heen zou gaan aangezien het me niet zou moeten schaden'.
'Interresant, je zou een goede held worden ermee.'
'Ach ja ik vind het wel prima zo, ik hoef niet in de spotlights te staan en toch wat nuttigs doen voor de helden'.
Zo kletsen we nog wat verder tot hij zegt 'misschien wordt het tijd om terug te gaan naar onze klas'.
'Ja waarschijnlijk wel. Ik zie nog op school'. Met een ongemakkelijke zwaai neemt hij afscheid en loopt weg. Toch een interessante kerel die Shinso Hitoshi.

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Mar 04, 2020 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Family DayWhere stories live. Discover now